Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2020 22:10

VM-Eshop : Φίλτρα στην προβολή κατηγοριών

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Στο παρακάτω άρθρο θα δούμε πως μπορούμε να καθορίσουμε τα φίλτρα που θα εμφανίζονται στο eshop μας με την χρήση του πάνελ διαχείρισης της Joomla σε συνδυασμό με το Virtuemart.

Βήμα 1ο

Συνδεόμαστε την joomla απο τo πάνελ διαχείρισης με τα στοιχεία πρόσβασης μας και στο link που σας έχει δοθεί. Ή συνδεόμαστε στο eshop κανονικά και έπειτα απο το μενού χρήστη μεταβαίνουμε στην διαχείριση του.

update pricevm1

ή 

login freespirits

Βήμα 2ο

Αφού συνδεθούμε στο πάνελ διαχείρισης επιλέγουμε απο αριστερά στο τροποποιημένο φιλικό μενού την επιλογή "Ρυθμίσεις καταστήματος"

panel filtra1

Βήμα 4ο

Στην οθόνη που θα ανοίξει επιλέγουμε την καρτέλα  "Ρυθμίσεις ταξινόμησης προϊόντων" ώστε να καταχωρήσουμε τις επιθυμητές ρυθμίσεις μας

panel filtra taxinomisi2

 

Βήμα 5ο

Εδώ μπορούμε να καθορίσουμε τα παρακάτω πεδία

1. Ποια θα είναι η προεπιλεγμένη παράμετρος ταξινόμησης στην προβολή κατηγοριών. Όπως βλέπουμε στο παράδειγμα αυτό τα προϊόντα ταξινομούνται σύμφωνα με την τιμή τους και με αύξουσα σειρά (ascending).

2. Στο αμέσως παρακάτω πλαίσιο βλέπουμε τα "Διαθέσιμα πεδία ταξινόμησης". Σύμφωνα με το παράδειγμα μας έχουμε ενεργά τα παρακάτω πεδία 

- SKU (Κωδικός) προϊόντος

- Προϊόν

- Όνομα κατασκευαστή

- Όνομα κατηγορίας

- Τιμή προϊόντος

panel filtra taxinomisi3

 

Όλα τα παραπάνω θα έχουν τα παρακάτω αποτελέσματα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και στην προβολή κάθε κατηγορίας.

panel filtra taxinomisi4

 

Κάνοντας κλικ στο κουμπί που καθορίζει την ταξινόμηση μπορούμε να κάνουμε εναλλαγή απο αύξουσα σε φθίνουσα και αντίστροφα. Επιπλέον μπορούμε να επιλέξουμε να γίνει ταξινόμηση σύμφωνα με κάποιο απο τα υπόλοιπα πεδία που καθορίσαμε σαν διαθέσιμα.

panel filtra taxinomisi5  

 

 

Διαβάστηκε 123 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020 23:09
Albanidis Dim. Konstantinos

success Imagination is the beginning of creation smiley

www.freespirits.gr | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια