× Pegasus Gym App

Καταχώρηση των RV / RV Ομαδικά

Περισσότερα
1 Χρόνος 4 Μήνες πριν #256 από infogate
Τύποι RVΣτο [Toolbox->Εργαλεία Παραμετροποίησης->Παραμετροποίηση Gym->Τύποι RV] μπορούμε να δημιουργήσουμε τον εκάστοτε Τύπο RV που θέλουμε για την εγκατάστασή μας. 
Συνημμένο αρχείο:
  • Περιγραφή: Η εμφανιζόμενη περιγραφή του Τύπου RV.
  • Χρώμα Πλάνου (όταν είναι ανοικτό): Το χρώμα με το οποίο εμφανίζονται τα RV αυτού του τύπου στο πλάνο, όταν έχουν ανοιχτές θέσεις. Αν παραμείνει κενό, τότε στο πλάνο φαίνεται το χρώμα της κατάστασης RV.
  • Χρώμα Πλάνου (όταν είναι κλειστό): Το χρώμα με το οποίο εμφανίζονται τα RV αυτού του τύπου στο πλάνο, όταν δεν μπορεί να γίνει καταχώρηση παρουσίας. Αν παραμείνει κενό, τότε στο πλάνο φαίνεται το χρώμα της κατάστασης RV.
  • Πακέτα Κατανάλωσης Μονάδων: Τα πακέτα μονάδων που θα καταναλωθούν από το RV. Εμφανίζονται μόνο τα πακέτα μονάδων με αρνητικές μονάδες (κατανάλωσης).
  • Max Άτομα: Ο μέγιστος αριθμός ατόμων που μπορούν να συμμετέχουν στο RV.
  • Διάρκεια: Η διάρκεια του RV.
  • Εμφανίζεται στο πλάνο του Site: Αν ο τύπος RV θα εμφανίζεται στο πλάνο του site.
  • Εμφανίζεται στην καταχώρηση RV στο Site: Αν ο τύπος RV θα εμφανίζεται για καταχώρηση RV στο site.
  • Πολιτική ακύρωσης RV: Η πολιτική ακύρωσης που θα ισχύει για τον τύπο RV. Για κάθε τύπο RV, ισχύει μια πολιτική ακύρωσης.
Στο κάτω μέρος της οθόνης εμφανίζονται όλα τα καταχωρημένα RV αυτού του τύπου και υπάρχει η δυνατότητα καταχώρησης, τροποποίησης και διαγραφής.Διαχωρισμός Ομαδικού και Ατομικού RVΟ διαχωρισμός ανάμεσα σε ομαδικά και ατομικά RV γίνεται από το πλήθος των ατόμων του Τύπου RV.Μαζική Δημιουργία RVΈχουμε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε μαζικά RV για ένα επιλεγμένο διάστημα. Αυτό συνήθως γίνεται για τα Ομαδικά RV.Η Μαζική Δημιουργία RV μπορεί να γίνει είτε από τον Τύπο RV είτε από το Πλάνο επιλέγοντας [Ενέργειες -> Μαζική Δημιουργία]. Επιλέγοντας Μαζική Δημιουργία, στο παράθυρο που ανοίγει, μπορούμε να επιλέξουμε το διάστημα, την ώρα έναρξης, τις ημέρες της εβδομάδας για τις οποίες θέλουμε να γίνει προσθήκη και τις λεπτομέρειες του RV, Αίθουσα, Γυμναστής, Τύπος RV (αν η δημιουργία γίνεται από το Πλάνο) και Κατάσταση.Πατώντας "Δημιουργία" θα εμφανιστούν οι εγγραφές που θα πρέπει να δημιουργηθούν με βάση τους ορισμούς που έχουμε συμπληρώσει με πράσινο ή κόκκινο χρώμα. Αν κάποια εγγραφή εμφανίζεται με κόκκινο χρώμα, σημαίνει πως υπάρχει κάποιος λόγος ο οποίος εμποδίζει την δημιουργία της, για παράδειγμα, υπερκάλυψη ωρών στην αίθουσα.Πατώντας "Οριστικοποίηση" θα δημιουργηθούν όλες οι εγγραφές που εμφανίζονται με πράσινο χρώμα.
Συνημμένο αρχείο:
Συνημμένο αρχείο:
Καταχώρηση RV από το ΠλάνοΈχουμε τη δυνατότητα να καταχωρήσουμε RV κατευθείαν μέσα από το Πλάνο, είτε μαζικά όπως δείξαμε παραπάνω, είτε μεμονωμένα.Για τη μεμονωμένη προσθήκη, από το πλάνο επιλέγουμε [Ενέργειες -> Μεμονωμένη Προσθήκη] και "Μεμονωμένη Προσθήκη RV".Αν και εφόσον η Μεμονωμένη Προσθήκη RV, αφορά Ατομικό RV, τότε συμπληρώνουμε τον Πελάτη και τη Συνδρομή και η Παρουσία του συμπληρώνεται αυτόματα στο RV.
Συνημμένο αρχείο:
Συνημμένο αρχείο:
Συνημμένο αρχείο:
Ακύρωση ΠαρουσίαςΑνοίγοντας ένα RV μπορούμε να δούμε τις καταχωρημένες παρουσίες του και να επεξεργαστούμε την κατάστασή τους. Αν θέλουμε να ακυρώσουμε μια παρουσία, αλλάζουμε την κατάσταση της, σε μια Κατάσταση Παρουσίας που έχουμε ορίσει στην εφαρμογή μας ως Άκυρη.Κατά την ακύρωση παρουσίας, εφαρμόζεται η "Πολιτική Ακύρωσης" του Τύπου RV στον πελάτη.Εφόσον ακυρώσουμε μια παρουσία ενός RV, ανοίγει ξανά η θέση που είχε κρατηθεί από αυτή την παρουσία.Στο παρακάτω παράδειγμα δείχνουμε ένα γεμάτο RV στο Πλάνο όπου κάνοντας ακύρωση παρουσίας ανοίγει ξανά θέση και από κλειστό πλέον φαίνεται ως ανοιχτό.
Συνημμένο αρχείο:
Συνημμένο αρχείο:
Συνημμένο αρχείο:
Συνημμένο αρχείο:
Συνημμένο αρχείο:
Λίστα Αναμονής Σε περίπτωση που προσπαθήσουμε να προσθέσουμε παρουσίες σε ένα γεμάτο RV, κατά την καταχώρηση θα μας εμφανιστεί απαγορευτικό μήνυμα.
Συνημμένο αρχείο:
Ωστόσο έχουμε τη δυνατότητα να προσθέσουμε παρουσίες σε ένα γεμάτο RV, σε μια Κατάσταση Παρουσίας την οποία έχουμε ορισμένη ως "Λίστα Αναμονής" Αλλαγή Κατάστασης RVΚάθε Κατάσταση RV έχει τη δυνατότητα να ενημερώνει την κατάσταση των παρουσιών του RV, έχοντας συμπληρώσει την [Αλλαγή Κατάστασης RV - Ενημέρωση καταστάσεων παρουσιών] στην οθόνη της Κατάστασης RV
Συνημμένο αρχείο:
Κατά την αλλαγή κατάστασης ενός RV, θα αλλάξουν αυτομάτως και Κατάσταση Παρουσίας όλες οι Παρουσίες του RV σύμφωνα με τους ορισμούς που έχουν συμπληρωθεί εντός της Κατάστασης RV στην οποία αλλάζουμε. Σε περίπτωση που δεν έχει συμπληρωθεί κάποιος ορισμός, η παρουσία κρατά την προηγούμενή της κατάσταση.Από κατάσταση RV "Εκκρεμεί":
Συνημμένο αρχείο:
Σε κατάσταση RV "Ολοκληρώθηκε":
Συνημμένο αρχείο:
 


The best possible way to start your online marketing : fspirits.com/go/leadsleap-home
Explode Your Web Site Traffice: fspirits.com/go/sparktraffic
Start your affiliate journey here: fspirits.com/go/olsp-academy
Best Solution To Create Videos: fspirits.com/go/create-studio-pro
Best Solution To Create Graphics: fspirits.com/go/clickdesigns
Smart Chat Automation: fspirits.com/go/chatterpal
Multi-Purpose Video Maker: fspirits.com/go/avatar-builder
Multi-Purpose Video Creator: fspirits.com/go/video-creator
AI Human Spokesperson Videos: fspirits.com/go/humanpal

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.163 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ