Συχνές Ερωτήσεις Και Υποστήριξη

Η τεχνική υποστήριξη και η βοήθεια που σας παρέχουμε σε κάθε επίπεδο στην Freespirits ξεπερνά κάθε προσδοκία. Διαθέτουμε πολλαπλά κανάλια επικοινωνίας ώστε το αίτημα ή το πρόβλημα σας να φτάνει άμεσα στο κατάλληλο τμήμα υποστήριξης. Εγγυόμαστε την άριστη και αδιάλειπτη λειτουργία του eshop ή της ιστοσελίδας σας οπότε χρησιμοποιούμε κάθε πόρο για να το πετύχουμε. Εμπλουτίζουμε τακτικά τα άρθρα μας αλλά και τις συχνές ερωτήσεις σύμφωνα με τα δικά σας αιτήματα ώστε να μπορείτε εύκολα να ανατρέξετε σε θέματα και ερωτήματα που ήδη έχουν διευθετηθεί.  

 • Πόσο χρόνο χρειάζεται και πόσο κοστίζει η κατασκευή μιας ιστοσελίδας;

  Μπορείτε να πάρετε μια προσφορά απλά χρησιμοποιώντας την φόρμα επικοινωνίας. Φροντίστε να συμπληρώσετε το όνομα της εταιρείας, το email σας, τηλέφωνο επικοινωνίας και να μας δώσετε όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες όσον αφορά το project που έχετε στο μυαλό σας.Στην ιδανική περίπτωση, παρακαλούμε να μας στείλετε σχέδια, φωτογραφίες, λεπτομέρειες για τις απαιτούμενες προδιαγραφές. Αυτά θα μας βοηθήσουν ώστε να αναλύσουμε και να σας αποστείλουμε όσο το δυνατόν πιο λεπτομερή προσφορά.

   

   

   

  Το κάθε έργο είναι μοναδικό, οπότε είναι αυτονόητο ότι απαιτεί και διαφορετική κοστολόγηση πάντα στα όρια του οικονομικού. Σε απλές περιπτώσεις προβολής, η δημιουργία δίγλωσσης σελίδας συνήθως δεν ξεπερνά τα 117€ Ο μέσος χρόνος κατασκευής μίας δυναμικής ιστοσελίδας κυμαίνεται από 2 έως 15 ημέρες.

   

   

   

  Αντίστοιχα για τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος ο χρόνος είναι 7 έως και 60 ημέρες ανάλογα με την πολυπλοκότητα του έργου.

   

  Το κάθε έργο είναι μοναδικό, οπότε είναι αυτονόητο ότι απαιτεί και διαφορετική κοστολόγηση πάντα στα όρια του οικονομικού. Ο μέσος χρόνος κατασκευής μίας δυναμικής ιστοσελίδας κυμαίνεται από 25-45 ημέρες.

   

  Αντίστοιχα για τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος ο χρόνος είναι 30-60 ημέρες ανάλογα την πολυπλοκότητα του έργου.

 • Παρέχετε υποστήριξη μετά το πέρας των εργασιών;

  Η υποστήριξη που παρέχουμε στους πελάτες μας είναι τηλεφωνική ή ηλεκτρονική μέσω email και είναι δωρεάν για πάντα.

  Προσπαθούμε να ενημερώνουμε το blog μας με πλήρης οδηγούς χρήσης των εφαρμογών που χρησιμοποιούμε ή αναπτύσσουμε ώστε να έχετε πάντα πρόσβαση σε αυτούς. 

  Στην περίπτωση που θα χρειαστεί να αγοραστεί κάποιο επιπρόσθετο component/module τότε μόνο και εφόσον ενημερωθεί ο πελάτης, υπάρχει χρέωση.

 • Υπογράφετε συμφωνητικό έναρξης εργασιών;

  Σε περίπτωση που επιθυμείτε να υπογράψουμε συμφωνητικό για την έναρξη ενός έργου, εγγυόμαστε την εχεμύθεια των στοιχείων σας και ότι δεν θα δημοσιευθούν σε κανένα ιστότοπο. Μας στέλνετε το συμφωνητικό με τα στοιχεία που επιθυμείτε, το ελέγχουμε και σε περίπτωση που συμφωνούμε, αποστέλλεται σε δικηγόρο για τις περαιτέρω υπογραφές.Έτσι και οι δύο πλευρές εγγυώνται την τήρηση της κάθε συμφωνίας και υποχρεούνται να τηρήσουν κάθε όρο.

 • Ασχολείστε και με custom design στατικές ιστοσελίδες

  Ναι. Μπορούμε να δημιουργήσουμε και να διαμορφώσουμε την σελίδα σας σύμφωνα με τις δικές σας απαιτήσεις πέρα από τα προεπιλεγμένα πρότυπα αρκεί να μας ζητηθεί εξ' αρχής και με πλήρη λεπτομέρεια. Μπορούμε επίσης να αναπτύξουμε web  εφαρμογές που να καλύπτουν τις ανάγκες σας ή να τροποποιήσουμε ήδη υπάρχον εφαρμογές.   

 • Έχω ήδη ξεκινήσει μόνος μου την κατασκευή αλλά χρειάζομαι βοήθεια

  Φυσικά και μπορούμε να σας βοηθήσουμε να ξεπεράσετε οποιαδήποτε δυσκολία. Παρέχουμε δωρεάν συμβουλευτικές υπηρεσίες σε όλους τους ενεργούς πελάτες μας αρκεί να φιλοξενούμε την ιστοσελίδα σας. Δηλαδή να έχετε ενεργό ένα απο τα πακέτα hosting. Σε περίπτωση Joomla CMS ή Wordpress μπορούμε να σας προετοιμάσουμε εντελώς δωρεάν την εγκατάσταση  και να ξεκινήσετε άμεσα τους πειραματισμούς.

 • Πως αποθηκεύω τοπικά ένα αντίγραφο ασφαλείας (backup) ;

  Μπορούμε να το κάνουμε εμείς για εσάς ή και να προγραμματίσουμε να λαμβάνετε καθημερινά ένα αντίγραφο της βάσης δεδομένων και των αρχείων σας. 

  Σε άλλη περίπτωση μπορείτε να συνδεθείτε στο πάνελ διαχείρισης σας και να κατεβάσετε με ένα κλικ τα αρχεία της σελίδας σας.

  Σημείωση: Σας ενημερώνουμε ότι ο server αποθηκεύει καθημερινά και κρατά αποθηκευμένα αντίγραφα των προηγούμενων 7 ημερών. Η διαδικασία αυτή είναι αυτοματοποιημένη και δεν απαιτεί παρέμβαση από τη μεριά του χρήστη.

 • Πώς η ιστοσελίδα μου θα είναι γρήγορη?

  Το γραφιστικό κομμάτι και την ποιότητα του κώδικα τις ιστοσελίδας είναι ένας μεγάλος παράγοντας στη ταχύτητα της ιστοσελίδας. Επίσης σημαντικό είναι γρήγοροι servers σε γρήγορα και αξιόπιστα data center. Τέλος το περιεχόμενο της σελίδας είναι πολύ σημαντικός παράγοντας. Σε όλα μας τα πακέτα περιλαμβάνουμε τους καλύτερους Server & DataCenter, φροντίζουμε τα Προγράμματα διαχείρισης που χρησιμοποιούμε να καλύπτουν όλες τις σύγχρονες απαιτήσεις και τέλος φροντίζουμε το περιεχόμενο να είναι σωστά διαμορφωμένο.

 • Πώς η ιστοσελίδα μου θα βγει ψηλά στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης?

  Η βελτιστοποίηση του site ξεκινάει από την ίδια την δημιουργία της ιστοσελίδας. Οι λέξεις κλειδιά, ο κώδικας και η δομή του site, τα κείμενα του κόμβου, η χειροκίνητη καταχώρηση στις μηχανές αναζήτησης είναι κομμάτια του παζλ για την υψηλή κατάταξη της ιστοσελίδας κυρίως στο Google που έχει ηγετικό ρόλο στις αναζητήσεις παγκοσμίως. Ένας ακόμα παράγοντας για να έχουμε υψηλή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης είναι η επισκεψιμότητα της σελίδας και τα link άλλων σελίδων στη δική σας.

 • Τι κατεύθυνση πρέπει να έχει σχεδιαστικά η ιστοσελίδα μου?

  Το σχεδιαστικό κάθε ιστοσελίδας είτε πρόκειται για εταιρική παρουσίαση ή για ηλεκτρονικό κατάστημα πρέπει να είναι επέκταση της εταιρικής ταυτότητας. Η δημιουργία ιστοσελίδας πρέπει να ακολουθεί τους on-line κανόνες των sites αλλά να είναι και ανάλογη της παρουσίας της εκάστοτε εταιρίας ή επαγγελματία στην πραγματική αγορά.

 • Η δημιουργία ιστοσελίδας θα φέρει περαιτέρω έξοδα στην επιχείρηση μου?

  Στην περίπτωση εταιρικής και προϊοντικής παρουσίασης δεν υπάρχουν πάγια έξοδα αφού η εφαρμογή διαχείρισης επιτρέπει στον πελάτη να ανανεώνει χωρίς τεχνικές γνώσεις όλες τις ιστοσελίδες . Το ίδιο ισχύει και στα ηλεκτρονικά καταστήματα όπου υπάρχει πλήρη αυτοδιαχείριση από τον ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας. Το μόνο που μπορεί να χρειαστεί μετά από καιρό θα ήταν ο ανασχεδιασμός του e-shop όπως ακριβώς θα κάναμε ανακαίνιση στο φυσικό κατάστημα μας με σκοπό την αύξηση της εμπορικής κίνησης και των πωλήσεων.

 • Υπάρχει Δυνατότητα Υπαναχώρησης?

  Σε κάθε περίπτωση υπάρχει η δυνατότητα ενεργοποίησης της δικλείδας υπαναχώρησης με ένα απλό email και την επιβεβαίωση και αποδοχή από την μεριά μας.
  Αυτό σημαίνει πως σε περίπτωση μη ικανοποίησης ή μη κάλυψης των αρχικών απαιτήσεων σε 30 ημέρες από την έναρξη του έργου μπορεί να γίνει υπαναχώρηση και να επιστραφεί ολόκληρο το ποσό που έχει συμφωνηθεί για την δημιουργία της ιστοσελίδας ή του eshop σας.
  Οπότε αν ενεργοποιηθεί αυτή η δικλείδα είναι κατανοητό πως όλες οι πολύ σημαντικές και επιπλέον εργασίες, παραμετροποίησης SEO, ανάλυση λέξεων κλειδιών, σύνδεσης με Google Webmaster, Google Search, δημιουργία sitemaps, βελτίωση εμφάνισης στον χάρτη αλλά και αναφορές από την Google Analytics δεν μπορούν να ενσωματωθούν δωρεάν στο έργο μιας και στην πορεία δεν είναι δυνατό να αναιρεθούν.

  Σε κάθε περίπτωση όμως και με ενεργή την δικλείδα υπαναχώρησης μπορεί να αγοραστεί το πακέτο Google Advertisments & SEO που θα δώσει αξία αλλά και υπόσταση στο όλο έργο προσθέτοντας όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά.