Web Page Transform

Βαρεθήκατε την ιστοσελίδα σας? Θέλετε να την ανακαινίσετε? Θέλετε μεγαλύτερη ταχύτητα και διαθεσιμότητα? Η freespirits είναι εδώ για να την απογειώσει. Μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε κάτι μοναδικό, όμορφο και το σημαντικότερο... πρακτικό. Δώστε στους επισκέπτες της σελίδας σας την καλύτερη δυνατή εμπειρία καθώς εξερευνούν τις υπηρεσίες ή προϊόντα που προσφέρετε. Στην freespirits θα δώσουμε κίνηση στην σελίδα σας με τέτοιο τρόπο που θα απολαμβάνετε ακόμη και εσείς οι ίδιοι την επίσκεψη στον προσωπικό σας ιστότοπο.


Εντυπωσιάστε

Εντυπωσιακή προβολή των πληροφοριών σας και στοχευμένου περιεχομένου. Εσείς φανταστείτε το και εμείς θα σας το πραγματοποιήσουμε.

Responsive

Δημιουργούμε responsive περιεχόμενο ώστε η σελίδα σας να εμφανίζεται άψογα σε όλες τις φορητές συσκευές. Δείτε τα άρθρα και τις φωτογραφίες σας όπως θα έπρεπε να φαίνονται σε κινητό και tablet.

Social Media

Συνδέουμε την σελίδα σας με όλα τα βασικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης με άμεση αύξηση επισκεψιμότητας. Δίνουμε την δυνατότητα σε όλους τους επισκέπτες σας να μοιραστούν, να κάνουν like ή να σχολιάσουν το περιεχόμενο σας.

Εργαλεία ανάλυσης

Συνδέουμε την σελίδα σας με την εργαλεία όπως το Google Analytics και το Addthis ώστε να έχετε πλήρης στατιστική εικόνα των επισκεπτών σας 

Hosting

Προαιρετικά σας παρέχουμε οικονομική φιλοξενία σε ταχύτατο datacenter και απογειώνουμε τις αποδόσεις του site σας με χρήση συστημάτων εξοπλισμένων με SSD δίσκους, μεγάλη μνήμη RAM και επεξεργαστική ισχύ.

Προστασία και σιγουριά

Η ιστοσελίδα σας στην freespirits λειτουργεί προστατευμένη και αδιάλειπτα με απόδοση 99,9%. Ξένοιαστε και αφήστε μας να φροντίσουμε την παρακολούθηση και σωστή λειτουργία του και τις 365 ημέρες του χρόνου  

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως κερδίζετε την προσοχή κάθε επισκέπτη σας όταν το περιεχόμενο σας παρουσιάζεται με τον σωστό και πλέον δυναμικό τρόπο. Δεν υπάρχει όμως και καμία αμφιβολία για την κατακόρυφη αύξηση χρήσης των κινητών για την περιήγηση στο διαδίκτυο.

Γιατί να μείνετε πίσω σε ένα κόσμο που αλλάζει?

  • Εκατομμύρια είναι οι χρήστες κινητών σε όλων των κόσμο. Κερδίστε τους! 
  • Κάντε την ιστοσελίδα σας φιλική προς όλα τα κινητά τώρα!
  • Ένας νέος κόσμος με νέες δυνατότητες ανοίγεται μπροστά σας. Θα το αγνοήσετε?

100%

Δημιουργικότητα

100%

Μεράκι

100%

Οικονομία

100%

Πρωτότυπη σχεδίαση

Εγγυημένο αποτέλεσμα στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς

Τι περιλαμβάνει η υπηρεσία

Αναλύουμε την παλιά σας ιστοσελίδα

Σχεδιάζουμε από μηδενική βάση, αν χρειαστεί, την ιστοσελίδα σας κρατώντας και διαμορφώνοντας τα στοιχεία της παλιάς σας ιστοσελίδας.

Ελαχιστοποιούμε το χρόνο φόρτισης της σελίδας κάτω από τα 2 δευτερόλεπτα που θέτει η Google ανεβάζοντας την απόδοση της οργανικής αναζήτησης στην σελίδα σας 

Βελτιστοποιούμε την απόδοση της ιστοσελίδας σας για προβολή σε κινητά τηλέφωνα ανεβάζοντας κατά πολύ  το Page Speed Insight σύμφωνα με την Google

Σε περίπτωση που το επιθυμείτε αλλάζουμε τον τρόπο προβολής της σελίδας σε φορητές συσκευές ώστε το περιεχόμενο να είναι πολύ πιο συγκεκριμένο και στοχευμένο  

Βελτιστοποιούμε την απόδοση SEO

Βελτιώνουμε τον τρόπο ανάγνωσης από την μηχανή αναζήτησης της Google

Βελτίωση των metatags, meta descriptions ώστε να ενισχυθεί η απόδοση της σελίδας σας και στην οργανική αναζήτηση

Δημιουργία σελίδων στα social media και σύνδεση τους με την ιστοσελίδα σας

Αυτoματοποιημένα προαιρετικά post προς το Facebook για συνεχή αλληλεπίδραση με τα social media 

Καταχώρηση και ενεργοποίηση επιχείρησης / εταιρείας στο Google Bussiness

Καταχώρηση ιστοσελίδας στο Google Search με δημιουργία και υποβολή sitemaps

Καταχώρηση και προσθήκη επιχείρησης στους χάρτες της Google για την ενίσχυση της τοπικής γεωγραφικής προβολής

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Σας ενδιαφέρει η υπηρεσία? Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.