Μεταφορά Domain Name

Έχετε ήδη κατοχυρωμένο domain name αλλά δεν είστε ευχαριστημένοι με τις υπηρεσίες που σας προσφέρουν? Μήπως επιθυμείτε να συνδέσετε το domain σας με κάποιο από τα πακέτα Web Design που διαθέτουμε?  Το domain name ή αλλιώς όνομα τομέα είναι η διεύθυνση σας στο διαδίκτυο και συνδέεται άμεσα με την προσωπική, εταιρική σας σελίδα ή και με το ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Επιλέξτε και εμπιστευτείτε την freespirits, μεταφέρετε το domain και απολαύστε μοναδικές συνδυαστικές υπηρεσίες.

Support

100%

Uptime service

99%

Ευκολία

Συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους καταχωρητές domain names αλλά προτείνουμε και εμπιστευόμαστε το πλέον σύγχρονο περιβάλλον της easy.gr που προσφέρει ασφάλεια, ευχρηστία και άμεση ενημέρωση. 

Ασφάλεια

Η freespirits.gr μπορεί να εξασφαλίσει την σωστή και αδιάλειπτη λειτουργία του domain σας με ειδικές λειτουργίες τείχους προστασίας αλλά και άμεσες ειδοποιήσεις για επιθέσεις από κακόβουλο λογισμικό ή χρήστες.   

Υποστήριξη 24/7

Γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι το uptime του domain σας και η αδιάλειπτη λειτουργία του γι'αυτό το λόγο η ομάδα υποστήριξης της freespirits.gr είναι πάντα σε ετοιμότητα να αντιμετωπίσει το πιο δύσκολο σενάριο τεχνικού προβλήματος. 

Ενημέρωση λήξης

Ανεξάρτητα απο το πακέτο που θα επιλέξετε έχετε δωρεάν ενημέρωση 3 μήνες πριν αλλά και κάθε εβδομάδα εώς την λήξη της υπηρεσίας σας μέσω e-mail αλλά και σε  SMS στο κινητό που έχετε δηλώσει στον λογαριασμό σας.

DNSSEC

Ασφάλισε το domain σου  απο κάθε είδους κακόβουλες ενέργειες, επιθέσεις hackers κ.α. Η ενεργοποίηση της υπηρεσίας γίνεται μετά απο αίτημα σας εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

Domain Forwarding

Ενεργοποίηση ανακατεύθυνσης του domain σας σε οποιοδήποτε άλλο domain ή σελίδα ώστε όταν κάποιος πληκτρολογεί το domain που έχετε επιλέξει να μεταφέρεται αυτόματα στην αντίστοιχη σελίδα. Η υπηρεσία ενεργοποιείται μετά από αίτημα σας εντελώς ΔΩΡΕΑΝ 

Domain 4 Sale

Ενεργοποίηση σελίδας που δηλώνει πως το domain που έχετε καταχωρήσει απευθύνεται προς πώληση για κάθε ενδιαφερόμενο και με το αντίστοιχο τίμημα. Η υπηρεσία ενεργοποιείται μετά από δικό σας αίτημα εντελώς δωρεάν. 

Σελίδα υπό κατασκευή

Δεν έχετε αποφασίσει το πακέτο hosting ή την χρήση του domain? Κανένα πρόβλημα. Άμεση ενεργοποίηση του domain σας με την εμφάνιση  σελίδας υπο κατασκευή. Η υπηρεσία ενεργοποιείται έπειτα από δικό σας αίτημα και προσφέρεται εντελώς δωρεάν.

Οικονομία

Καταχωρήστε ή μεταφέρετε το domain σας στην freespirits.gr και κερδίστε χρόνο και χρήμα με μοναδικές υπηρεσίες και προνόμια. Εδώ απολαμβάνετε μία σειρά από πραγματικά δωρεάν υπηρεσίες αλλά και κάθε ενεργή σας υπηρεσία αξίζει κάθε ευρώ που δαπανάτε. 

Τι περιλαμβάνει η υπηρεσία

Αναζήτηση κωδικού εξουσιοδότησης σε περίπτωση που δεν έχετε πρόσβαση σε αυτό

Μεταφορά domain και αλλαγή DNS servers αν θέλετε να συνδεθεί με υπηρεσία Hosting

Ενεργοποίηση σελίδας υπό κατασκευή

Στατική σελίδα με τα στοιχεία σας, λογότυπο και κείμενο παρουσίασης επιχείρησης

Ενεργοποίηση αυτόματων ειδοποιήσεων με email και SMS πριν την λήξη του

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Σας ενδιαφέρει η υπηρεσία? Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.