Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2020 14:34

Τρόπος ελέγχου και επιβεβαίωσης σωστής λειτουργίας ενός e-mail

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Πολλές φορές όταν στέλνετε μήνυμα σε κάποιον παραλήπτη μπορεί να λάβετε το παρακάτω μήνυμα σφάλματος
 
smtp; 451 4.7.1 Service unavailable - try again later
 
To μήνυμα επιστροφής που λαμβάνετε σας λέει πως το email που προσπαθείτε να στείλετε δεν υπάρχει ή δεν λειτουργεί.

Επιπλέον το μήνυμα επιστροφής αναφέρει πως θα προσπαθεί να στείλει το μήνυμα έως μια συγκεκριμμένη ημερομηνία.

Αν δεν είσαστε σίγουρος για τον παραλήπτη ή για την διεύθυνση αποστολής μπορείτε να κάνετε έναν έλεγχο με το παρακάτω δωρεάν εργαλείο.

https://verifalia.com/validate-email

Αν το αποτέλεσμα του ελέγχου είναι το παρακάτω αυτό σημαίνει πως πιθανότατα το email που απευθυνθύκατε δεν υπάρχει ή έχει γίνει κάποιο συντακτικό σφάλμα.

A timeout occured while verifying fake e-mail address rejection for the mail server.

Σε κάθε περίπτωση απο την δική σας μεριά μπορείτε να επιβεβαιώσετε την σωστή λειτουργία του δικού σας mailserver με τον παρακάτω τρόπο.

1ο Βήμα: Ελέγξτε τον διακομιστή ελληλογραφίας σας.

https://mxtoolbox.com/SuperTool.aspx?action=smtp:(to domain sas) 

Αντικαταστήστε το τελευταίο μέρος στο παρακάτω link με το domain σας χωρίς τις παρενθέσεις και δείτε το αποτέλεσμα.

2. Βήμα: Επιβεβαιώστε πως το email σας είναι υγιή και λειτουργεί 

Αν θέλετε για να είστε σίγουρος και εσείς πως το email από την δική σας πλευρά λειτουργεί κανονικά κάντε έναν έλεγχο εδώ --> https://verifalia.com/validate-email

3. Βήμα: Δοκιμάστε να στείλετε μήνυμα στο Gmail σας.

Το Gmail είναι μια υπηρεσία της Google που χρησιμοποιεί πολύ αυστηρά φίλτρα. Οπότε αν το email σας δεν έχει DKIM υπογραφή και δεν υποστηρίζει το πρότυπο SPF απλά θα απορριφθεί ή θα καταλήξει στα ανεπιθύμητα. Κάντε έναν έλεγχο στο email σας μέσα απο το Gmail σύμφωνα με την παρακάτω εικόνα.

 

gmailtest

 

4. Βήμα. Ελέξτε το σκόρ σας με την χρήση της πολύ απλής υπηρεσίας mail test

 Στείλτε απλά ένα email στην διεύθυνση που θα σας δοθεί εδώ https://www.mail-tester.com/ και μετά απο μερικά δευτερόλεπτα κάντε κλικ στο "Test Your Score"

 

 

 • H Freespirits.gr ειδικεύεται στην ανάπτυξη ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων αλλά διαθέτει εξειδικευμένες γνώσεις σε παραμετροποίηση και λειτουργία διακομιστών φιλοξενίας ώστε να απολαμβάνετε ταχύτατες αποδόσεις αλλά και την μέγιστη ασφάλεια δεδομένων.
 • Επιπλέον σε όλα τα πακέτα φιλοξενίας μας ενσωματώνουμε όλα τα πρότυπα ασφαλείας ώστε να δοθεί το κύρος και η βαρύτητα που απαιτείται στο εταιρικό σας προφίλ.
 • Όλα τα πακέτα φιλοξενίας μας ενσωματώνουν πιστοποιητικό ασφαλείας στην ιστοσελίδα σας.
 • Όλα τα πακέτα φιλοξενίας μας ενσωματώνουν πιστοποιητικό ασφαλείας στο webmail.
 • Όλα τα πακέτα φιλοξενίας μας ενσωματώνουν πιστοποιητικό ασφαλείας και υπογραφή DMARK, DKIM και SPF στο mailbox σας.
 • Απολαμβάνετε τα οφέλη των φίλτρων που ενεργοποιούμε ώστε σε ποσοστό 99% να μην φτάνουν σε εσάς μηνύματα ενοχλητικής αλληλογραφίας αλλά και μηνύματα απάτης phishing που σκοπό έχουν να μολύνουν τα συστήματα σας και να υποκλέψουν στοιχεία.
 • Σας παρέχουμε δικό σας πάνελ διαχείρισης ώστε να μπορείτε να έχετε τουλάχιστον 14 email διευθύνσεις.
 • Μέσα από το πάνελ διαχείρισης έχετε την δυνατότητα να αποκτήσετε πρόσβαση στα αρχεία και τη βάση δεδομένων σας.
 • Μέσα από το πάνελ διαχείρισης έχετε δυνατότητα απεριόριστων ελέγχων με online Antivirus αν και εμείς εξασφαλίζουμε την υγιή κατάσταση των αρχείων και της βάσης δεδομένων σας.
 • Όλα τα πακέτα μας εξασφαλίζουν τα αρχεία σας από δωρεάν καθημερινό αντίγραφο ασφαλείας.
 • Εξασφαλίζουμε την άριστη λειτουργία του mail αλλά και την μέγιστη απόδοση στην λειτουργία της ιστοσελίδας σας.
 
Ελπίζουμε το παραπάνω άρθρο να σας βοήθησε ώστε να επιλύσετε κάποιο πρόβλημα ή να σας καθοδήγησε ώστε να ολοκληρώσετε μία διαδικασία σχετικά με την ιστοσελίδα σας γρηγορότερα. Αν το βρήκατε χρήσιμο και θέλετε να βαθμολογήσετε ή να αξιολογήσετε την freespirits για τις υπηρεσίες της παρακαλούμε κάντε κλικ εδώ. Επιπλέον μπορείτε να μας βαθμολογήσετε στο facebook ή απλά να ακολουθήσετε την σελίδα μας ώστε να μένετε ενημερωμένοι για προσφορές αλλά και χρήσιμους οδηγούς / άρθρα κάνοντας κλικ εδώ.
 

Η Freespirits είναι η έξυπνη επιλογή!

Είτε είστε developer, web designer, διαχειρίζεστε ένα eshop, γράφετε άρθρα ή απλά προβάλετε την επιχείρηση σας, η freespirits μπορεί να σας βοηθήσει και να απογειώσει τις δυνατότητες σας. Κάντε και εσείς την έξυπνη κίνηση. Ελάτε στην ομάδα μας απελευθερώνοντας την σκέψη σας, ελάτε στην freespirits. Εδώ οι ιδέες σας γίνονται πράξη!

Οικονομία

Τα πακέτα φιλοξενίας μας είναι τα οικονομικότερα αλλά και τα πιό ευέλικτα στην αγορά. Χωρίς κρυφές χρεώσεις σας εγγυώμαστε άριστη ποιότητα υπηρεσιών.

Υποστήριξη

Είμαστε δίπλα σε κάθε βήμα σας για να εξασφαλίσουμε πως όλα δουλεύουν όπως πρέπει και χωρίς προβλήματα. Μοιραζόμαστε τη γνώση και ο στόχος είναι η επιτυχία σας! 

Εργαλεία

Σας παρέχουμε εργαλεία που επιταχύνουν την παραγωγικότητα και σας βοηθούν να αξιοποιήσετε το πακέτο σας στο έπακρο. Αποκτήστε τον έλεγχο και δημιουργήστε!  

Διαβάστηκε 13095 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 09 Ιουνίου 2023 15:28
Albanidis Dim. Konstantinos

success Imagination is the beginning of creation smiley

www.freespirits.gr | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια