Τετάρτη, 17 Μαρτίου 2021 19:09

E-mail : SMTP 554 5.7.1 Service unavailable

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Δοκιμάζετε να στείλετε μήνυμα και το μήνυμα σας επιστρέφει με το  σφάλμα 554 5.7.1. Το πιό πιθανό είναι κάποιος απο τους συνεργάτες σας να σας αναφέρει πως αποτυγχάνει να σας στείλει μήνυμα και λαμβάνει το παραπάνω κωδικό σφάλματος.

Το μήνυμα σφάλματος υποδεικνύει ότι ο κεντρικός υπολογιστής του παραλήπτη δεν επιτρέπει την παραλαβή του μηνύματος και στην απόριψη του. Αυτό σημαίνει πως το email που εμφανίζεται στο πεδίο αποστολέα φαίνεται να μην έχει εξουσιοδότηση και μόνιμα να απορρίπτεται. Συνήθως το πρόβλημα οφείλετε σε δυσλειτουργία του διακομιστή που υπάρχει στον αποστολέα. 

Τα πιθανότερα σενάρια που προκαλούν το παραπάνω πρόβλημα είναι τα εξής:

  • Η IP του server φιλοξενίας και αποστολέα έχει συμπεριλιφθεί σε λίστα πραγματικού χρόνου (Real-Time Blacklist) λόγω αποστολής ενοχλητικής αλληλογραφίας (SPAM). Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να γίνει αρχικά ένας έλεγχος σε μια απο τις πλατφόρμες http://multirbl.valli.org/lookup/ ή https://mxtoolbox.com/blacklists.aspx 
  • Το domain ή η IP έχει προστεθεί σε μαύρη λίστα  απο τον διακομιστή του παραλήπτη συνήθως σε επίπεδο firewall οπότε και θα πρέπει γίνει συνεννόηση με τον τεχνικό που επιβλέπει τον διακομιστή φιλοξενίας του ώστε να αφαιρέσει την απαγόρευση.

 

Η Freespirits είναι η έξυπνη επιλογή!

Είτε είστε developer, web designer, διαχειρίζεστε ένα eshop, γράφετε άρθρα ή απλά προβάλετε την επιχείρηση σας, η freespirits μπορεί να σας βοηθήσει και να απογειώσει τις δυνατότητες σας. Κάντε και εσείς την έξυπνη κίνηση. Ελάτε στην ομάδα μας απελευθερώνοντας την σκέψη σας, ελάτε στην freespirits. Εδώ οι ιδέες σας γίνονται πράξη!

Οικονομία

Τα πακέτα φιλοξενίας μας είναι τα οικονομικότερα αλλά και τα πιό ευέλικτα στην αγορά. Χωρίς κρυφές χρεώσεις σας εγγυώμαστε άριστη ποιότητα υπηρεσιών.

Υποστήριξη

Είμαστε δίπλα σε κάθε βήμα σας για να εξασφαλίσουμε πως όλα δουλεύουν όπως πρέπει και χωρίς προβλήματα. Μοιραζόμαστε τη γνώση και ο στόχος είναι η επιτυχία σας! 

Εργαλεία

Σας παρέχουμε εργαλεία που επιταχύνουν την παραγωγικότητα και σας βοηθούν να αξιοποιήσετε το πακέτο σας στο έπακρο. Αποκτήστε τον έλεγχο και δημιουργήστε!  

Διαβάστηκε 1687 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2021 14:03
Albanidis Dim. Konstantinos

success Imagination is the beginning of creation smiley

www.freespirits.gr | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια