Παρασκευή, 09 Απριλίου 2021 10:58

Σύνδεση του λογαριασμού σας Adwords με την Freespirits

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ποιός ο λόγος να μοιραστείτε την πρόσβαση σας στην πλατφόρμα διαφημίσεων Google Ads?

Σαν χρήστης της πλατφόρμας Google Ads, ίσως να χρειαστείτε βοήθεια ή συμβουλές απο εμάς. Οπότε για να μπορέσει ο σύμβουλος ή συνεργάτης μας να σας βοηθήσει, θα πρέπει να έχει εικόνα απο την κατάσταση του λογαριασμού σας, είτε σε βραχυπρόσθεσμο είτε σε μακροπρόθεσμο, χρονικό διάστημα. ​

Ποιός είναι ο σωστός και ποιός ο λάθος τρόπος να γίνει αυτό

Υπάρχουν δύο μέθοδοι ώστε να δώσετε πρόσβαση στον σύμβουλο σας : προσθέτοντας έναν χρήστη, ή συνδέοντας τον λογαριασμό σας με την freespirits μέσω του Google Ads Manager λογαριασμού.

Σαν σύμβουλοι διαχείρισης σε θέματα διαφήμισης Google Ads στην freespirits.gr  θα σας ζητήσουμε να συνδέσετε τον λογαριασμό σας με τον επαγγελματικό λογαριασμό  Freespirits Manager Account, και αυτός είναι ο σωστός τρόπος για να δώσετε πρόσβαση στην πλατφόρμα διαχείρισης και επίβλεψης των διαφημίσεων σας.

Με αυτόν τον τρόπο πέρα απο την ευκολία διαχείρισης και συνεργασίας μαζί μας ώστε να μπορούμε να επεξεργαστούμε πολλούς λογαριασμούς ταυτόχρονα, γίνεται ασφαλέστερη η παραχώρηση πρόσβασης και τηρούνται οι κανόνες διαχείρισης σύμφωνα με την Google. Έτσι με τον ίδιο τρόπο μπορεί να γίνει αντίστοιχα οποιαδήποτε στιγμή η αποσύνδεση και η ανάκληση πρόσβασης στον λογαριασμό σας.

Πως μπορεί να γίνει η σύνδεση αυτή και η παροχή πρόσβασης στον λογαριασμό σας Google Ads?


1ο Βήμα: Δώστε στον σύμβουλο της freespirits.gr τον 10-ψήφιο κωδικό απο την πλατφόρμα Google Ads. 

Μπορείτε να εντοπίσετε και να μας προσωθήσετε εύκολα τον κωδικό του λογαριασμού σας απο την πάνω δεξιά γωνία μέσα απο την πλατφόρμα των διαφημίσεων Google Ads αφού φυσικά πρίν έχετε συνδεθεί. Απλά στείλτε τον μοναδικό αυτό κωδικό σε εμάς και θα ξεκινήσει η διαδικασία σύνδεσης.

adwords management freespirits 1

 

2ο Βήμα: Περιμένετε έως ότου ο freespirits σύμβουλος μας αποδεχτεί το αίτημα σας για πρόσβαση.

Θα λάβετε έναν email απο εμάς ενημερώνοντας σας πως έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία αιτήματος και πως απαιτείται πλέον απο εσάς η αποδοχή και επιβεβαίωση του αιτήματος.

adwords management freespirits 2

3ο Βήμα: Αποδεχτείτε το αίτημα

Αφού έχετε παραλάβει το μήνυμα απο την freespirits.gr και απο τον σύμουλο μας πως το αίτημα σας ολοκληρώθηκε και απομένει η αποδοχή και επιβεβαίωση απο την μεριά σας, κάντε κλικ στο εικονίδιο "Εργαλεία και ρυθμίσεις" στην πάνω δεξιά γωνία (μοιάζει με γαλλικο κλειδί) και επιλέξτε Ρυθμίσεις και έπειτα “Πρόσβαση και ασφάλεια.”

adwords management freespirits 3

Επιλέξτε την καρτέλα  “Διαχειριστές” και επιβεβαιώστε το όνομα του συμβούλου που σας έκανε το αίτημα. Στην περίπτωση μας επιβεβαιώνετε την σύνδεση με τον λογαριασμό Freespirits Google Manager. Οπότε κάνετε κλικ στην επιλογή  "Αποδοχή" για να δώσετε πρόσβαση στον σύμβουλο της freespirits.gr στην πλατφόρμα διαχείρισης των διαφημίσεων σας.

Σημείωση: Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να ανοίξετε την συγκεκριμμένη καρτέλα και να ακυρώσετε την σχετική αποδοχή πρόσβασης προς τον σύμβουλο της freespirits.gr ώστε να μην είναι δυνατή η καθοδήγηση και παραμετροποίηση των διαφημίσεων σας απο εμάς.

Η Freespirits είναι η έξυπνη επιλογή!

Είτε είστε developer, web designer, διαχειρίζεστε ένα eshop, γράφετε άρθρα ή απλά προβάλετε την επιχείρηση σας, η freespirits μπορεί να σας βοηθήσει και να απογειώσει τις δυνατότητες σας. Κάντε και εσείς την έξυπνη κίνηση. Ελάτε στην ομάδα μας απελευθερώνοντας την σκέψη σας, ελάτε στην freespirits. Εδώ οι ιδέες σας γίνονται πράξη!

Οικονομία

Τα πακέτα φιλοξενίας μας είναι τα οικονομικότερα αλλά και τα πιό ευέλικτα στην αγορά. Χωρίς κρυφές χρεώσεις σας εγγυώμαστε άριστη ποιότητα υπηρεσιών.

Υποστήριξη

Είμαστε δίπλα σε κάθε βήμα σας για να εξασφαλίσουμε πως όλα δουλεύουν όπως πρέπει και χωρίς προβλήματα. Μοιραζόμαστε τη γνώση και ο στόχος είναι η επιτυχία σας! 

Εργαλεία

Σας παρέχουμε εργαλεία που επιταχύνουν την παραγωγικότητα και σας βοηθούν να αξιοποιήσετε το πακέτο σας στο έπακρο. Αποκτήστε τον έλεγχο και δημιουργήστε!  

Διαβάστηκε 1039 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 09 Απριλίου 2021 13:11
Albanidis Dim. Konstantinos

success Imagination is the beginning of creation smiley

www.freespirits.gr | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Δημιουργία λογαριασμού Google Ads: Τρόπος εγγραφής
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια