Πέμπτη, 03 Φεβρουαρίου 2022 20:38

CMS Joomla : Προσωρινή απενεργοποίηση ιστοσελίδας

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Στο παρακάτω άρθρο θα δούμε πως μπορούμε να απενεργοποιήσουμε προσωρινά  την ιστοσελίδα ή eshop μας προβάλοντας ένα επιθυμητό μήνυμα και ένα banner.

Βήμα 1ο

Συνδεόμαστε στην joomla απο τo πάνελ διαχείρισης με τα στοιχεία πρόσβασης μας και στο link που σας έχει δοθεί. Ή συνδεόμαστε στο eshop κανονικά και έπειτα απο το μενού χρήστη μεταβαίνουμε στην διαχείριση του.

update pricevm1

ή 

login freespirits

Βήμα 2ο

Αφού συνδεθούμε στο πάνελ διαχείρισης επιλέγουμε απο το οριζόντιο μενού "Σύστημα" και έπειτα  "Γενικές Ρυθμίσεις". 

disable joomla 2

 

Βήμα 3ο

Στην οθόνη που θα ανοίξει επιλέγουμε NAI στην επιλογή "Ιστότοπος εκτός δικτύου".

disable joomla 3

 

1. Ιστότοπος εκτός δικτύου : Απενεργοποιεί πλήρως την ιστοσελίδα ή ηλεκτρονικό κατάστημα

2. Μήνυμα εκτός δικτύου : Επιλέγουμε αν θέλουμε να εμφανίζεται κάποιο ενημερωτικό μήνυμα καθώς η ιστοσελίδα μας είναι απενεργοποιημένη.

3. Προσαρμοσμένο Μήνυμα : Γράφουμε το μήνυμα που θέλουμε να εμφανίζεται κατά την περίοδο που θα είναι κλειστή η ιστοσελίδα

4. Εικόνα εκτός δικτύου : Στο πεδίο αυτό επιλέγουμε μια φωτογραφία που θέλουμε να εμφανίζεται καθώς η ιστοσελίδα θα είναι απενεργοποιημένη.

 

Η Freespirits είναι η έξυπνη επιλογή!

Είτε είστε developer, web designer, διαχειρίζεστε ένα eshop, γράφετε άρθρα ή απλά προβάλετε την επιχείρηση σας, η freespirits μπορεί να σας βοηθήσει και να απογειώσει τις δυνατότητες σας. Κάντε και εσείς την έξυπνη κίνηση. Ελάτε στην ομάδα μας απελευθερώνοντας την σκέψη σας, ελάτε στην freespirits. Εδώ οι ιδέες σας γίνονται πράξη!

Οικονομία

Τα πακέτα φιλοξενίας μας είναι τα οικονομικότερα αλλά και τα πιό ευέλικτα στην αγορά. Χωρίς κρυφές χρεώσεις σας εγγυώμαστε άριστη ποιότητα υπηρεσιών.

Υποστήριξη

Είμαστε δίπλα σε κάθε βήμα σας για να εξασφαλίσουμε πως όλα δουλεύουν όπως πρέπει και χωρίς προβλήματα. Μοιραζόμαστε τη γνώση και ο στόχος είναι η επιτυχία σας! 

Εργαλεία

Σας παρέχουμε εργαλεία που επιταχύνουν την παραγωγικότητα και σας βοηθούν να αξιοποιήσετε το πακέτο σας στο έπακρο. Αποκτήστε τον έλεγχο και δημιουργήστε!  

Διαβάστηκε 965 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 03 Φεβρουαρίου 2022 21:06
Albanidis Dim. Konstantinos

success Imagination is the beginning of creation smiley

www.freespirits.gr
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια