Τετάρτη, 20 Απριλίου 2022 18:36

VM-Eshop : Καθορισμός κατηγοριών σε πολυγλωσσικό κατάστημα

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Στο παρακάτω άρθρο θα δούμε πως μπορούμε να καταχωρήσουμε μεταφράσεις σε κάθε αρχική καταγορία που έχουμε προσθέσει στο ηλεκτρονικό  κατάστημα μας με την χρήση του πάνελ διαχείρισης της Joomla σε συνδυασμό με το Virtuemart.

Βήμα 1ο

Συνδεόμαστε στην joomla απο τo πάνελ διαχείρισης με τα στοιχεία πρόσβασης μας και στο link που σας έχει δοθεί. Ή συνδεόμαστε στο eshop κανονικά και έπειτα απο το μενού χρήστη μεταβαίνουμε στην διαχείριση του.

update pricevm1

ή 

login freespirits

Βήμα 2ο

Αφού συνδεθούμε στο πάνελ διαχείρισης επιλέγουμε απο αριστερά στο τροποποιημένο φιλικό μενού την επιλογή "Διαχείριση Κατηγοριών" ή απλά επιλέγουμε Virtuemart --> Product Categories.

vmeshop edit categories multillanguage1

 

Βήμα 3ο

Στην οθόνη που θα ανοίξει επιλέγουμε την κατηγορία που θέλουμε να μεταφράσουμε. Στην περίπτωση μας με ενεργοποιημένες 2 γλώσσες, Αγγλικά και Ελληνικά και για το παράδειγμα μας επιλέγουμε την κατηγορία "Offers".

vmeshop edit categories multillanguage2

 

Βήμα 4ο

vmeshop edit categories multillanguage3

Επιλέγοντας την κατηγορία θα δούμε πως πάνω αριστερά υπάρχει η δυνατότητα επιλογής γλώσσας. Έτσι επιλέγοντας την Αγγλική γλώσσα εμφανίζεται η Αγγλική σημαία δίπλα σε όλα τα πεδία που μπορούμε να καθορίσουμε μετάφραση. Έτσι αν θέλουμε να μεταφράσουμε μόνο τον τίτλο της κατηγορίας μπορούμε να επιλέξουμε πρώτα Αγγλικά (English UK) απο αριστερά και στο πεδίο "Category Name" να καθορίσουμε την Αγγλική του μετάφραση.

Αντίστοιχα επιλέγοντας τα Ελληνικά (Greek GR) απο αριστερά και αφού εμφανιστεί η Ελληνική σημαία στο σχετικό πεδίο καθορίζουμε την μετάφραση της κατηγορίας. Φυσικά το ίδιο μπορούμε να κάνουμε για όλα τα υπόλοιπα πεδία όπως η περιγραφή, ο τίτλος σελίδας, τις λέξεις κλειδιά για κάθε κατηγορία κ.λ.π.

 

Η Freespirits είναι η έξυπνη επιλογή!

Είτε είστε developer, web designer, διαχειρίζεστε ένα eshop, γράφετε άρθρα ή απλά προβάλετε την επιχείρηση σας, η freespirits μπορεί να σας βοηθήσει και να απογειώσει τις δυνατότητες σας. Κάντε και εσείς την έξυπνη κίνηση. Ελάτε στην ομάδα μας απελευθερώνοντας την σκέψη σας, ελάτε στην freespirits. Εδώ οι ιδέες σας γίνονται πράξη!

Οικονομία

Τα πακέτα φιλοξενίας μας είναι τα οικονομικότερα αλλά και τα πιό ευέλικτα στην αγορά. Χωρίς κρυφές χρεώσεις σας εγγυώμαστε άριστη ποιότητα υπηρεσιών.

Υποστήριξη

Είμαστε δίπλα σε κάθε βήμα σας για να εξασφαλίσουμε πως όλα δουλεύουν όπως πρέπει και χωρίς προβλήματα. Μοιραζόμαστε τη γνώση και ο στόχος είναι η επιτυχία σας! 

Εργαλεία

Σας παρέχουμε εργαλεία που επιταχύνουν την παραγωγικότητα και σας βοηθούν να αξιοποιήσετε το πακέτο σας στο έπακρο. Αποκτήστε τον έλεγχο και δημιουργήστε!  

Διαβάστηκε 672 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 20 Απριλίου 2022 19:18
Albanidis Dim. Konstantinos

success Imagination is the beginning of creation smiley

www.freespirits.gr | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια