Δευτέρα, 01 Αυγούστου 2022 13:22

E-mail : "452 4.3.1 Insufficient system resources" σφάλμα κατά την αποστολή

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Δοκιμάζετε να στείλετε μήνυμα και το μήνυμα σας επιστρέφει με το  σφάλμα "452 4.3.1 Insufficient system resources".

Το μήνυμα σφάλματος υποδεικνύει ότι ο κεντρικός υπολογιστής του παραλήπτη έχει προβλήματα πόρων ή συνήθως δεν έχει επαρκή χώρο για να λάβει τα νέα μηνύματα. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε προσωρινό πρόβλημα με το διακομιστή δικτύου ή αλληλογραφίας του παραλήπτη. Σας συνιστούμε να στείλετε ξανά το email, καθώς είναι πιθανό το πρόβλημα να είναι προσωρινό. 

Εάν το email συνεχίσει να επιστρέφει, θα πρέπει να δοκιμάσουμε  να επικοινωνήσουμε με τον παραλήπτη με κάποιον άλλο τρόπο ώστε να τον ενημερώσουμε για το πρόβλημα. Συνήθως το πρόβλημα οφείλετε σε δυσλειτουργία του server που φιλοξενείται το mailbox του παραλήπτη αλλά κυρίως σε μικρή χωρητικότητα ή και γεμάτο mailbox με αποτέλεσμα το μήνυμα μας να επιστρέφει. (email bounce).

Σε κάθε περίπτωση το μήνυμα παραμένει στην ουρά του server μας και αναμένει πότε θα επανέλθει σε κανονική λειτουργία ο server του παραλήπτη. 

 

Η Freespirits είναι η έξυπνη επιλογή!

Είτε είστε developer, web designer, διαχειρίζεστε ένα eshop, γράφετε άρθρα ή απλά προβάλετε την επιχείρηση σας, η freespirits μπορεί να σας βοηθήσει και να απογειώσει τις δυνατότητες σας. Κάντε και εσείς την έξυπνη κίνηση. Ελάτε στην ομάδα μας απελευθερώνοντας την σκέψη σας, ελάτε στην freespirits. Εδώ οι ιδέες σας γίνονται πράξη!

Οικονομία

Τα πακέτα φιλοξενίας μας είναι τα οικονομικότερα αλλά και τα πιό ευέλικτα στην αγορά. Χωρίς κρυφές χρεώσεις σας εγγυώμαστε άριστη ποιότητα υπηρεσιών.

Υποστήριξη

Είμαστε δίπλα σε κάθε βήμα σας για να εξασφαλίσουμε πως όλα δουλεύουν όπως πρέπει και χωρίς προβλήματα. Μοιραζόμαστε τη γνώση και ο στόχος είναι η επιτυχία σας! 

Εργαλεία

Σας παρέχουμε εργαλεία που επιταχύνουν την παραγωγικότητα και σας βοηθούν να αξιοποιήσετε το πακέτο σας στο έπακρο. Αποκτήστε τον έλεγχο και δημιουργήστε!  

Διαβάστηκε 615 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 01 Αυγούστου 2022 13:39
Albanidis Dim. Konstantinos

success Imagination is the beginning of creation smiley

www.freespirits.gr | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια