Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2018 19:43

Ρύθμιση POP3 / IMAP email σε iphone - Χειροκίνητος Τρόπος

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Για να ρυθμίσετε το email σας και να λειτουργήσει μέσω του προγράμματος διαχείρισης στο iphone σας παρακαλούμε ακολουθήστε τα  παρακάτω απλά βήματα

 

1. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Λογαριασμοί και συνθηματικά και πατήστε «Προσθήκη λογαριασμού». Αν χρησιμοποιείτε το iOS 10.3.3 ή παλαιότερη έκδοση, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Mail > Λογαριασμοί και πατήστε «Προσθήκη λογαριασμού».

 

2. Πατήστε «Άλλο» και, κατόπιν, πατήστε «Λογαριασμός Mail».

 

3. Εισαγάγετε το όνομα, τη διεύθυνση email και το συνθηματικό σας, καθώς και μια περιγραφή για τον λογαριασμό σας. 

 

 

4. Πατήστε «Επόμενο». Το Mail θα επιχειρήσει να βρει τις ρυθμίσεις του email και να ολοκληρώσει τη διαμόρφωση του λογαριασμού σας. Αν το Mail εντοπίσει τις ρυθμίσεις του email σας, πατήστε «Τέλος» για να ολοκληρωθεί η διαμόρφωση του λογαριασμού σας.

 

5. Αν το Mail δεν καταφέρει να εντοπίσει τις ρυθμίσεις του email σας, τότε θα χρειαστεί να τις εισαγάγετε χειροκίνητα. Πατήστε «Επόμενο» και ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

 

6. Επιλέξτε «IMAP» ή «POP» για τον νέο λογαριασμό σας. Αν δεν είστε βέβαιοι για το ποιο πρέπει να επιλέξετε, επικοινωνήστε μαζί μας ή σε άλλη περίπτωση με τον πάροχο που έχετε και διαχειρίζεται την φιλοξενία.

 

7. Εισαγάγετε τις πληροφορίες για τον διακομιστή εισερχόμενης αλληλογραφίας και τον διακομιστή εξερχόμενης αλληλογραφίας. Στη συνέχεια, πατήστε «Επόμενο». 

 

8. Αν οι ρυθμίσεις του email σας είναι σωστές, πατήστε «Αποθήκευση» για να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Αν οι ρυθμίσεις του email σας δεν είναι σωστές, θα σας ζητηθεί να τις αλλάξετε. 

 

Επιπλέον διευκρινήσεις στην περίπτωση που είστε συνεργάτης μας ή πελάτης μας θα βρείτε παρακάτω. Σε κάθε περίπτωση θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε αν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε πρόβλημα.

 

Στοιχεία χρήστη

-Όνομα : Γράψτε την επωνυμία σας ή ότι άλλο επιθυμείτε

-Email : Γράψτε την διεύθυνση email σας (π.χ. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

Διακομιστή Εισερχόμενης Αλληλογραφίας

Τύπος λογαριασμού : POP3 ή IMAP

Όνομα host : mail.(το domain σας) (π.χ. αν το domain σας ήταν freespirits.gr θα γράφατε mail.freespirits.gr)

Διακομιστής εξερχόμενης αλληλογραφίας 

Όνομα host: mail.(το domain σας) (π.χ. αν το domain σας ήταν freespirits.gr θα γράφατε mail.freespirits.gr)

Στοιχεία σύνδεσης

Όνομα χρήστη : πληκτρολογήστε το email σας (π.χ. yourmail@domain.gr)

Κωδικός πρόσβασης : Ο κωδικός πρόσβασης για το email σας 

 

 

* Άν το email δεν λειτουργεί και βλέπετε το σφάλμα   "Δεν είναι δυνατή η επαλήθευση ταυτότητας του πιστοποιητικού ασφαλείας SSL" . Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα

 

- Πηγαίνετε στις ρυθμίσεις του email και συγκεκριμένα στον "Διακομιστή εισερχόμενης αλληλογραφίας" και απενεργοποιήστε την επιλογή "Χρήση SSL"

 

 

 

 

- Επιβεβαιώστε την χρήση της πόρτας 25 στον διακομιστή εισερχόμενης αλληλογραφίας και επιπλέον την χρήση πόρτας 110 στον διακομιστή εξερχόμενης αλληλογραφίας. Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με την θύρα SMTP στο 25 αλλάξτε την σε 587 και επιλέξτε κρυπτογράφηση TLS.

 

 

 

 

*Θυμηθείτε πως σε όλους τους server της Freespirits εφαρμόζεται επιπλέον Antispam προστασία και ψηφιακός έλεγχος και υπογραφή των μηνυμάτων σας. Έτσι προσπαθούμε να διασφαλίσουμε το απόρρητο των μηνυμάτων που στέλνετε και λαμβάνετε αλλά και να αποτρέψουμε την χρήση του email σας από κακόβουλες πηγές σαν spam. 

Ελπίζουμε ο παραπάνω οδηγός να σας βοήθησε ώστε να επιλύσετε κάποιο πρόβλημα ή να σας καθοδήγησε ώστε να ολοκληρώσετε μία διαδικασία σχετικά με την ιστοσελίδα σας γρηγορότερα. Αν το βρήκατε χρήσιμο και θέλετε να βαθμολογήσετε ή να αξιολογήσετε την freespirits για τις υπηρεσίες της παρακαλούμε κάντε κλικ εδώ.

 

Η Freespirits είναι η έξυπνη επιλογή!

Είτε είστε developer, web designer, διαχειρίζεστε ένα eshop, γράφετε άρθρα ή απλά προβάλετε την επιχείρηση σας, η freespirits μπορεί να σας βοηθήσει και να απογειώσει τις δυνατότητες σας. Κάντε και εσείς την έξυπνη κίνηση. Ελάτε στην ομάδα μας απελευθερώνοντας την σκέψη σας, ελάτε στην freespirits. Εδώ οι ιδέες σας γίνονται πράξη!

Οικονομία

Τα πακέτα φιλοξενίας μας είναι τα οικονομικότερα αλλά και τα πιό ευέλικτα στην αγορά. Χωρίς κρυφές χρεώσεις σας εγγυώμαστε άριστη ποιότητα υπηρεσιών.

Υποστήριξη

Είμαστε δίπλα σε κάθε βήμα σας για να εξασφαλίσουμε πως όλα δουλεύουν όπως πρέπει και χωρίς προβλήματα. Μοιραζόμαστε τη γνώση και ο στόχος είναι η επιτυχία σας! 

Εργαλεία

Σας παρέχουμε εργαλεία που επιταχύνουν την παραγωγικότητα και σας βοηθούν να αξιοποιήσετε το πακέτο σας στο έπακρο. Αποκτήστε τον έλεγχο και δημιουργήστε!  

Διαβάστηκε 6111 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021 11:26
Albanidis Dim. Konstantinos

success Imagination is the beginning of creation smiley

www.freespirits.gr | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια