Παρασκευή, 02 Νοεμβρίου 2018 18:59

Ρύθμιση POP3 email σε Andoid - Χειροκίνητος Τρόπος

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Για να ρυθμίσετε το email σας και να λειτουργήσει μέσω του προγράμματος διαχείρισης στο smartphone σας που έχει εγκατεστημένο Android παρακαλούμε ακολουθήστε τα  παρακάτω απλά βήματα

 

1. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Λογαριασμοί  και πατήστε «Προσθήκη Λογαριασμού»

configure mail android marshmallow 2

 

2. Πατήστε «Προσωπικός (POP3)» και, κατόπιν, πατήστε «Λογαριασμός Mail».

PELollipop3

 

3. Εισαγάγετε τη διεύθυνση email και επιλέξτε "Μή αυτόματη ρύθμιση" και επιλέγουμε "Προσωπικός (POP3)". 

 

PELollipop4

 

4. Πατήστε «Επόμενο» και καταχωρίστε τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού. Στις ρυθμίσεις διακομιστή καταχωρίστε το όνομα χρήστη που είναι το email σας.  Επιπλέον συμπληρώστε το κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού. Στο πεδίο διακομιστής καταχωρείτε τον mail server που είναι της μορφής mail.<το domain σας>.  Στην θύρα καθορίστε το 110 και στον τύπο ασφάλειας επιλέξτε "κανένας". Έπειτα κάντε κλίκ στο "Επόμενο"

 PELollipop6

5. Στην οθόνη ρύθμισης του διακομιστή εξερχομένων καταχωρείτε τον mail server που είναι της μορφής mail.<το domain σας>.  Στην θύρα καθορίστε το 25 και στον τύπο ασφάλειας επιλέξτε "κανένας". Τέλος επιλέξτε "Απαιτείται έλεγχος ταυτότητας" με τα ίδια στοιχεία του mail.

 android smtp configuration

 

6. Αν οι ρυθμίσεις του email σας είναι σωστές, πατήστε «Αποθήκευση» για να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Αν οι ρυθμίσεις του email σας δεν είναι σωστές, θα σας ζητηθεί να τις αλλάξετε. 

 

Επιπλέον διευκρινήσεις στην περίπτωση που είστε συνεργάτης μας ή πελάτης μας θα βρείτε παρακάτω. Σε κάθε περίπτωση θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε αν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε πρόβλημα.

 

Στοιχεία χρήστη

-Όνομα : Γράψτε την επωνυμία σας ή ότι άλλο επιθυμείτε

-Email : Γράψτε την διεύθυνση email σας (π.χ. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

Διακομιστή Εισερχόμενης Αλληλογραφίας

Τύπος λογαριασμού : POP3 ή IMAP

Όνομα host : mail.(το domain σας) (π.χ. αν το domain σας ήταν freespirits.gr θα γράφατε mail.freespirits.gr)

Διακομιστής εξερχόμενης αλληλογραφίας 

Όνομα host: mail.(το domain σας) (π.χ. αν το domain σας ήταν freespirits.gr θα γράφατε mail.freespirits.gr)

Στοιχεία σύνδεσης

Όνομα χρήστη : πληκτρολογήστε το email σας (π.χ. yourmail@domain.gr)

Κωδικός πρόσβασης : Ο κωδικός πρόσβασης για το email σας 

 

 

* Άν το email δεν λειτουργεί και βλέπετε το σφάλμα   "Δεν είναι δυνατή η επαλήθευση ταυτότητας του πιστοποιητικού ασφαλείας SSL" . Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα

 

- Πηγαίνετε στις ρυθμίσεις του email και συγκεκριμένα στον "Διακομιστή εισερχόμενης αλληλογραφίας" και απενεργοποιήστε την επιλογή "Χρήση SSL"

 

PELollipop8

 

 

 

- Επιβεβαιώστε την χρήση της πόρτας 25 στον διακομιστή εισερχόμενης αλληλογραφίας και επιπλέον την χρήση πόρτας 110 στον διακομιστή εξερχόμενης αλληλογραφίας. Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με την θύρα SMTP στο 25 αλλάξτε την σε 587 και επιλέξτε κρυπτογράφηση TLS.

 

 

 

 

*Θυμηθείτε πως σε όλους τους server της Freespirits εφαρμόζεται επιπλέον Antispam προστασία και ψηφιακός έλεγχος και υπογραφή των μηνυμάτων σας. Έτσι προσπαθούμε να διασφαλίσουμε το απόρρητο των μηνυμάτων που στέλνετε και λαμβάνετε αλλά και να αποτρέψουμε την χρήση του email σας από κακόβουλες πηγές σαν spam. 

Ελπίζουμε ο παραπάνω οδηγός να σας βοήθησε ώστε να επιλύσετε κάποιο πρόβλημα ή να σας καθοδήγησε ώστε να ολοκληρώσετε μία διαδικασία σχετικά με την ιστοσελίδα σας γρηγορότερα. Αν το βρήκατε χρήσιμο και θέλετε να βαθμολογήσετε ή να αξιολογήσετε την freespirits για τις υπηρεσίες της παρακαλούμε κάντε κλικ εδώ.

 

Η Freespirits είναι η έξυπνη επιλογή!

Είτε είστε developer, web designer, διαχειρίζεστε ένα eshop, γράφετε άρθρα ή απλά προβάλετε την επιχείρηση σας, η freespirits μπορεί να σας βοηθήσει και να απογειώσει τις δυνατότητες σας. Κάντε και εσείς την έξυπνη κίνηση. Ελάτε στην ομάδα μας απελευθερώνοντας την σκέψη σας, ελάτε στην freespirits. Εδώ οι ιδέες σας γίνονται πράξη!

Οικονομία

Τα πακέτα φιλοξενίας μας είναι τα οικονομικότερα αλλά και τα πιό ευέλικτα στην αγορά. Χωρίς κρυφές χρεώσεις σας εγγυώμαστε άριστη ποιότητα υπηρεσιών.

Υποστήριξη

Είμαστε δίπλα σε κάθε βήμα σας για να εξασφαλίσουμε πως όλα δουλεύουν όπως πρέπει και χωρίς προβλήματα. Μοιραζόμαστε τη γνώση και ο στόχος είναι η επιτυχία σας! 

Εργαλεία

Σας παρέχουμε εργαλεία που επιταχύνουν την παραγωγικότητα και σας βοηθούν να αξιοποιήσετε το πακέτο σας στο έπακρο. Αποκτήστε τον έλεγχο και δημιουργήστε!  

Διαβάστηκε 4598 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021 11:26
Albanidis Dim. Konstantinos

success Imagination is the beginning of creation smiley

www.freespirits.gr | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια