Κυριακή, 23 Ιουνίου 2019 12:35

Επιτρέψτε σε όλους να μοιραστούν τα posts στο Facebook

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Δημιουργήσατε ένα υπέροχο post στο facebook και θέλετε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας αλλά και αυτοί με άλλους φίλους. Πολλοί απο εσάς σίγουρα ήρθατε αντιμέτωποι με το πρόβλημα πως ενώ οι φίλοι σας είδαν το post κανένας απο αυτούς δεν μοιράστηκε την δημοσίευση σας. Αυτό είναι πραγματικά σημαντικό πρόβλημα και κυρίως σε περιπτώσεις που θέλετε να διαδώσετε μία σημαντική είδηση, να προωθήσετε μια συγκεκριμένη προσφορά ή και να ευαισθητοποιήσετε τον κόσμο για κάποιο γεγονός. Παρακάτω αναφέρουμε μερικές χρήσιμες σχετικές πληροφορίες ώστε να επιλύσετε το πρόβλημα.

Πώς να ενεργοποιήσετε στην δημοσίευση σας (post) την δυνατότητα της κοινοποίησης (share)

Αν οι φίλοι σας στο facebook σας ανέφεραν πως δοκίμασαν να μοιραστούν την δημοσίευση αλλά δεν τα κατάφεραν, η πιθανότερη αιτία είναι οι ρυθμίσεις ασφαλείας στο προφίλ ή στην σελίδα σας που αποτρέπουν κάτι τέτοιο. Μπορείτε να κάνετε αλλαγές στις ρυθμίσεις ασφαλείας του προφίλ σας ακολουθώντας τα παρακάτω απλά βήματα

 

Βήμα Νο1. Κάνουμε κλίκ στην επιλογή "Ρυθμίσεις" απο το tab στο μενού μας.

1st privacy

   

Βήμα 2ο. Κάνουμε κλίκ στην επιλογή "Χρονολόγιο και ετικέτες" απο το μενού στα αριστερά.

 2st privacy

 

Βήμα 3ο. Κάνουμε κλικ στην επιλογή "Επεξεργασία" απο τις επιλογές στα δεξιά και συγκεκριμένα στην ρύθμιση που καθορίζει αν μπορούν οι άλλοι να κοινοποιούν τις δημοσιεύσεις μας .

 3st privacy

 

Βήμα 4ο. Κάνουμε κλικ στην επιλογή "Ενεργοποιημένη" απο τις επιλογές στην ρύθμιση 

4st privacy

 

 

Βήμα 5ο. Κάνουμε κοινοποίηση (share) και like  στην δημοσίευση ώστε να ενημερωθούν όλοι οι φίλοι μας :).  

 

 

 

Η Freespirits είναι η έξυπνη επιλογή!

Είτε είστε developer, web designer, διαχειρίζεστε ένα eshop, γράφετε άρθρα ή απλά προβάλετε την επιχείρηση σας, η freespirits μπορεί να σας βοηθήσει και να απογειώσει τις δυνατότητες σας. Κάντε και εσείς την έξυπνη κίνηση. Ελάτε στην ομάδα μας απελευθερώνοντας την σκέψη σας, ελάτε στην freespirits. Εδώ οι ιδέες σας γίνονται πράξη!

Οικονομία

Τα πακέτα φιλοξενίας μας είναι τα οικονομικότερα αλλά και τα πιό ευέλικτα στην αγορά. Χωρίς κρυφές χρεώσεις σας εγγυώμαστε άριστη ποιότητα υπηρεσιών.

Υποστήριξη

Είμαστε δίπλα σε κάθε βήμα σας για να εξασφαλίσουμε πως όλα δουλεύουν όπως πρέπει και χωρίς προβλήματα. Μοιραζόμαστε τη γνώση και ο στόχος είναι η επιτυχία σας! 

Εργαλεία

Σας παρέχουμε εργαλεία που επιταχύνουν την παραγωγικότητα και σας βοηθούν να αξιοποιήσετε το πακέτο σας στο έπακρο. Αποκτήστε τον έλεγχο και δημιουργήστε!  

 

 

 

Διαβάστηκε 3848 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021 11:24
Albanidis Dim. Konstantinos

success Imagination is the beginning of creation smiley

www.freespirits.gr
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια