Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2022 16:57

Στα προωθημένα post του Facebook δεν τονίζονται τα likes

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Έτσι ακριβώς λειτουργεί η διαφήμιση στο facebook.

Δεν είναι κάτι που μπορεί να αλλάξει ή να τροποποιήσει ή να διορθώσει κάποιος.

Ούτως ή άλλως στην διαφήμιση δεν είναι τα likes στο post το ζητούμενο αλλά η μετατροπές.

Αν σας ενδιαφέρει να έχετε πολλά likes σε ένα post μπορείτε να το θέσετε σαν στόχο και να το τρέξετε από το προσωπικό σας προφίλ ή από την σελίδα σας χωρίς διαφήμιση. Το facebook επιβραβεύει το περιεχόμενο που έχει πολλές αλληλεπιδράσεις χωρίς να γίνεται προώθηση. 

Οι διαφημίσεις που τρέχετε από τον κατάλογο γίνονται από την σελίδα  σας και όχι από το προσωπικό σας προφίλ.

Επιπλέον το facebook δίνει στους χρήστες την δυνατότητα, του να εμφανίζουν ή όχι τα likes τους σε όλους τους υπόλοιπους.

Έτσι αν κάποιος επιλέξει να είναι ορατά μόνο στους φίλους του κανένας άλλος πέρα από αυτούς δεν βλέπει και δεν διαπιστώνει το like.

Τα post τα οποία τρέχουν σαν διαφήμιση δεν έχουν καμία σχέση με τα οργανικά post και αυτό πάλι όμως έχει να κάνει με τον αλγόριθμο του facebook και όχι με κάποια ρύθμιση που μπορείτε να αλλάξετε εσείς.

Το facebook αλλάζει συνέχεια τον τρόπο που βλέπει κάποιος το post ώστε να μην επηρεάζεται από το αν κάποιος έχει κάνει πολλά like ή όχι αλλά απο το πόσο ενδιαφέρον ή όχι είναι το περιεχόμενο του.

Σε γενικές γραμμές ο στόχος της διαφήμισης και η ουσία της είναι να φτάσει σε πολλά άτομα (reach) και να δημιουργήσει μετατροπές (convertions) χωρίς να τονίζεται ή να προωθούνται τα likes.

Η Freespirits είναι η έξυπνη επιλογή!

Είτε είστε developer, web designer, διαχειρίζεστε ένα eshop, γράφετε άρθρα ή απλά προβάλετε την επιχείρηση σας, η freespirits μπορεί να σας βοηθήσει και να απογειώσει τις δυνατότητες σας. Κάντε και εσείς την έξυπνη κίνηση. Ελάτε στην ομάδα μας απελευθερώνοντας την σκέψη σας, ελάτε στην freespirits. Εδώ οι ιδέες σας γίνονται πράξη!

Οικονομία

Τα πακέτα φιλοξενίας μας είναι τα οικονομικότερα αλλά και τα πιό ευέλικτα στην αγορά. Χωρίς κρυφές χρεώσεις σας εγγυώμαστε άριστη ποιότητα υπηρεσιών.

Υποστήριξη

Είμαστε δίπλα σε κάθε βήμα σας για να εξασφαλίσουμε πως όλα δουλεύουν όπως πρέπει και χωρίς προβλήματα. Μοιραζόμαστε τη γνώση και ο στόχος είναι η επιτυχία σας! 

Εργαλεία

Σας παρέχουμε εργαλεία που επιταχύνουν την παραγωγικότητα και σας βοηθούν να αξιοποιήσετε το πακέτο σας στο έπακρο. Αποκτήστε τον έλεγχο και δημιουργήστε!  

Διαβάστηκε 374 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2022 17:14
Albanidis Dim. Konstantinos

success Imagination is the beginning of creation smiley

www.freespirits.gr
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Επιτρέψτε σε όλους να μοιραστούν τα posts στο Facebook
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια