Δευτέρα, 18 Μαΐου 2020 01:59

Απόρριψη όλων των μηνυμάτων SPAM

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Στην Frespirits χρησιμοποιούμε τα ισχυρότερα και αυστηρότερα φίλτρα για να μην λαμβάνετε ενοχλητική αλληλογραφία. Αυτό επιτυχγάνεται με την χρήση και σωστή παραμετροποίηση του Spam Assasin. Τα ενοχλητικά μηνύματα αρχειοθετούνται και λαμβάνουν αυτόματα ένα νέο τίτλο που έχει την μορφή ****SPAM****. Φυσικά επειδή πολλά απο αυτά τα μηνύματα συνοδεύονται απο μολυσμένα αρχεία, αυτά εξουτερώνονται απο ενημερωμένο Antivirus.

Τα μηνύματα με την ένδειξη SPAM παραμένουν στο webmail ώστε να μπορείτε να επιβεβαιώσετε αν θέλετε την απόριψη τους. Σε περίπτωση που θέλετε να γίνεται απευθείας απόριψη και διαγραφή τους θα πρέπει να προσθέσετε ένα επιπλέον φίλτρο στο mailbox σας μέσα απο το web mail. Η διαδικασία αυτή περιγράφεται παρακάτω.

1. Πρώτα  κάνετε κλικ στις ρυθμίσεις του Roundcube

2. Έπειτα απο την πρώτη λίστα αριστερά επιλέγετε "Φίλτρα"

3. Κάνετε κλικ στην προσθήκη φίλτρου και επιλέγετε ονομασία φίλτρου "SPAM"

4. Έπειτα επιλέγετε "ταιριάζουν με όλους τους παρακάτω κανόνες", στο "θέμα" περιέχει " *****SPAM*****

5. Τέλος επιλέξτε στην  "εκτέλεση των παρακάτω ενεργειών" να γίνεται απευθείας διαγραφή του μηνύματος

 

Η Freespirits είναι η έξυπνη επιλογή!

Είτε είστε developer, web designer, διαχειρίζεστε ένα eshop, γράφετε άρθρα ή απλά προβάλετε την επιχείρηση σας, η freespirits μπορεί να σας βοηθήσει και να απογειώσει τις δυνατότητες σας. Κάντε και εσείς την έξυπνη κίνηση. Ελάτε στην ομάδα μας απελευθερώνοντας την σκέψη σας, ελάτε στην freespirits. Εδώ οι ιδέες σας γίνονται πράξη!

Οικονομία

Τα πακέτα φιλοξενίας μας είναι τα οικονομικότερα αλλά και τα πιό ευέλικτα στην αγορά. Χωρίς κρυφές χρεώσεις σας εγγυώμαστε άριστη ποιότητα υπηρεσιών.

Υποστήριξη

Είμαστε δίπλα σε κάθε βήμα σας για να εξασφαλίσουμε πως όλα δουλεύουν όπως πρέπει και χωρίς προβλήματα. Μοιραζόμαστε τη γνώση και ο στόχος είναι η επιτυχία σας! 

Εργαλεία

Σας παρέχουμε εργαλεία που επιταχύνουν την παραγωγικότητα και σας βοηθούν να αξιοποιήσετε το πακέτο σας στο έπακρο. Αποκτήστε τον έλεγχο και δημιουργήστε!  

Διαβάστηκε 2116 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021 11:23
Albanidis Dim. Konstantinos

success Imagination is the beginning of creation smiley

www.freespirits.gr | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια