Παρασκευή, 04 Μαΐου 2018 12:07

Ρύθμιση IMAP email στο Outlook Express, Microsoft Outlook, Τhunderbird κ.α.

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Για να ρυθμίσετε το email σας και να λειτουργήσει μέσω ενός προγράμματος διαχείρισης όπως το Microsoft Outlook παρακαλούμε ακολουθήστε τα  παρακάτω απλά βήματα

 

1. Ανοίξτε το Microsoft Outlook και περιηγηθείτε στο Αρχείο ---> Πληροφορίες --> Ρυθμίσεις Λογαριασμού

 

2. Στο παράθυρο που θα ανοίξει κάντε κλικ στην επιλογή "Δημιουργία..."

 

 

3. Επιλέξτε στο παράθυρο που θα ανοίξει "Λογαριασμός ηλεκτρονικού ταχυδρομείου" και έπειτα επόμενο

 

 

4. Στην επόμενη φόρμα επιλέξτε "Μη αυτόματα διαμόρφωση ρυθμίσεων διακομιστή ή πρόσθετων τύπων διακομιστή" και έπειτα επόμενο

 

 

 

5. Επιλέξτε "Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Internet" και έπειτα επόμενο

 

 

 

 

6. Στην φόρμα που θα εμφανιστεί συμπληρώστε τα στοιχεία σας ως εξής 

 

Στοιχεία χρήστη

-Το όνομα σας : Γράψτε την επωνυμία σας ή ότι άλλο επιθυμείτε

-Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου : Γράψτε την διεύθυνση email σας (π.χ. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

Στοιχεία διακομιστή

Τύπος λογαριασμού : IMAP

Διακομιστής εισερχόμενης αλληλογραφίας : το domain σας (π.χ. αν το domain σας ήταν freespirits.gr θα γράφατε freespirits.gr)

Διακομιστής εξερχόμενης αλληλογραφίας : το domain σας (π.χ. αν το domain σας ήταν freespirits.gr θα γράφατε freespirits.gr)

Στοιχεία σύνδεσης

Όνομα χρήστη : πληκτρολογήστε το email σας (π.χ. yourmail@domain.gr)

Κωδικός πρόσβασης : Ο κωδικός πρόσβασης για το email σας 

 

 

7. Κάντε κλικ στην επιλογή "Περισσότερες ρυθμίσεις..."

 

 

8. Στο παράθυρο που θα ανοίξει ονομάστε το email σας όπως θέλετε εσείς στο πεδίο "Λογαριασμός Αλληλογραφίας" ώστε να το αναγνωρίζετε 

 

 

9. Στην καρτέλα του ίδιου παράθυρου "Διακομιστής Εξερχομένων" επιλέξτε την επιλογή "Ο διακομιστής εξερχομένων SMTP απαιτεί έλεγχο ταυτότητας"

 

 

10. Στην καρτέλα "Για προχωρημένους" επιλέξτε τα κουτάκια όπως φαίνεται παρακάτω. Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με την θύρα SMTP στο 465 αλλάξτε την σε 25 και επιλέξτε κρυπτογράφηση SSL.

 

 

 

*Θυμηθείτε πως σε όλους τους server της Freespirits εφαρμόζεται επιπλέον Antispam προστασία και ψηφιακός έλεγχος και υπογραφή των μηνυμάτων σας. Έτσι προσπαθούμε να διασφαλίσουμε το απόρρητο των μηνυμάτων που στέλνετε και λαμβάνετε αλλά και να αποτρέψουμε την χρήση του email σας από κακόβουλες πηγές σαν spam. 

Ελπίζουμε ο παραπάνω οδηγός να σας βοήθησε ώστε να επιλύσετε κάποιο πρόβλημα ή να σας καθοδήγησε ώστε να ολοκληρώσετε μία διαδικασία σχετικά με την ιστοσελίδα σας γρηγορότερα. Αν το βρήκατε χρήσιμο και θέλετε να βαθμολογήσετε ή να αξιολογήσετε την freespirits για τις υπηρεσίες της παρακαλούμε κάντε κλικ εδώ.

 

Η Freespirits είναι η έξυπνη επιλογή!

Είτε είστε developer, web designer, διαχειρίζεστε ένα eshop, γράφετε άρθρα ή απλά προβάλετε την επιχείρηση σας, η freespirits μπορεί να σας βοηθήσει και να απογειώσει τις δυνατότητες σας. Κάντε και εσείς την έξυπνη κίνηση. Ελάτε στην ομάδα μας απελευθερώνοντας την σκέψη σας, ελάτε στην freespirits. Εδώ οι ιδέες σας γίνονται πράξη!

Οικονομία

Τα πακέτα φιλοξενίας μας είναι τα οικονομικότερα αλλά και τα πιό ευέλικτα στην αγορά. Χωρίς κρυφές χρεώσεις σας εγγυώμαστε άριστη ποιότητα υπηρεσιών.

Υποστήριξη

Είμαστε δίπλα σε κάθε βήμα σας για να εξασφαλίσουμε πως όλα δουλεύουν όπως πρέπει και χωρίς προβλήματα. Μοιραζόμαστε τη γνώση και ο στόχος είναι η επιτυχία σας! 

Εργαλεία

Σας παρέχουμε εργαλεία που επιταχύνουν την παραγωγικότητα και σας βοηθούν να αξιοποιήσετε το πακέτο σας στο έπακρο. Αποκτήστε τον έλεγχο και δημιουργήστε!  

Διαβάστηκε 5568 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021 11:25
Albanidis Dim. Konstantinos

success Imagination is the beginning of creation smiley

www.freespirits.gr | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια