Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2021 19:55

VM-Eshop : Βασικές Ρυθμίσεις - Στοιχεία Καταστήματος

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Στο παρακάτω άρθρο θα δούμε πως μπορούμε να καθορίσουμε τα στοιχεία του κατόχου και τις βασικές ρυθμίσεις του ηλεκτρονικού μας καταστήματος  με την χρήση του πάνελ διαχείρισης της Joomla σε συνδυασμό με το Virtuemart.

Βήμα 1ο

Συνδεόμαστε την joomla απο τo πάνελ διαχείρισης με τα στοιχεία πρόσβασης μας και στο link που σας έχει δοθεί. Ή συνδεόμαστε στο eshop κανονικά και έπειτα απο το μενού χρήστη μεταβαίνουμε στην διαχείριση του.

update pricevm1

ή 

login freespirits

Βήμα 2ο

Αφού συνδεθούμε στο πάνελ διαχείρισης επιλέγουμε απο αριστερά στο τροποποιημένο φιλικό μενού την επιλογή "Ρυθμίσεις καταστήματος"

vm store information 01

Βήμα 3ο

Στην καρτέλα που θα ανοίξει υπάρχουν όλα τα απαραίτητα πεδία για να καθορίσουμε την ταυτότητα του eshop μας και να προσθέσουμε τις βασικές παραμέτρους.

vm store information 02

Ονομα προμηθευτή : Γράφουμε την επωνυμία του καταστήματος μας ή απλά το ονοματεπώνυμο του κατόχου

Ονομα καταστήματοςΓράφουμε την επωνυμία του καταστήματος μας ή της εταιρίας

URL : Το πεδίο αυτό συμπληρώνεται αυτόματα. Αν το διαγράψετε απο λάθος απλά συμπληρώστε την διεύθυνση της ιστοσελίδας σας

Ελάχιστο ποσό αγοράς στο κατάστημα σαςΕδώ μπορείτε να καθορίσετε το ελάχιστο επιτρεπτό συνολικό κόστος μιας παραγγελίας ώστε να καταχωρηθεί στο σύστημα. Αν δεν επιθυμείτε να θέσετε σχετικό όριο απλά γράφετε το 0.

Νόμισμα : Επιλέξτε το επιθυμητό προεπιλεγμένο νόμισμα για το κατάστημα

Λίστα επιτρεπόμενων νομισμάτων : Εδώ καθορίζουμε όλα τα αποδεκτά νομίσματα.

Πληροφορίες Προμηθευτή : Στο πεδίο αυτό καθορίζουμε μια φωτογραφία ή καλύτερα το λογότυπο της επιχείρησης μας.

Δημοσιευμένο αρχείο? : Δεν παραλείπουμε να τσεκάρουμε την επιλογή αυτή ώστε η φωτογραφία να είναι δημοσιευμένη και ορατή στο κοινό.

Όλα τα υπόλοιπα πεδία θα συμπληρωθούν αυτόματα και προαιρετικά μπορούμε να τα μεταβάλλουμε

ΠεριγραφήΗ περιγραφή είναι προαιρετική και αφορά μια εισαγωγική περιγραφή της επιχείρησης και της δραστηριότητας μας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν κείμενο καλωσορίσματος των επισκεπτών στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Οροι χρήσης : Αυτό είναι ένα βασικό πεδίο που καθορίζουμε τους όρους χρήσης του καταστήματος μας. Πλέον είναι βασικό να καταγράφονται οι όροι χρήσης και να μπαίνουν κάποιοι κανόνες χρήσης του ιστότοπου μας. Μπορείτε να θέσετε σαν βασική προϋπόθεση για την επιβεβαίωση μιας παραγγελίας την ανάγνωση και αποδοχή των όρων αυτών. Αυτό γίνεται με την ενεργοποίηση του TOS (Πρέπει να συμφωνείτε με τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών σε ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ) στην καρτέλα "Ταμείο" των βασικών ρυθμίσεων.

Νομικές πληροφορίες : Στο πεδίο αυτό μπορείτε να εισάγετε όλες τις χρήσιμες νομικές πληροφορίες σχετικά με το ηλεκτρονικό σας κατάστημα που αφορούν τις συναλλαγές σας με το κοινό αλλά ακόμη και νομικές πληροφορίες σχετικά με τα είδη που εμπορεύεστε .

Η Freespirits είναι η έξυπνη επιλογή!

Είτε είστε developer, web designer, διαχειρίζεστε ένα eshop, γράφετε άρθρα ή απλά προβάλετε την επιχείρηση σας, η freespirits μπορεί να σας βοηθήσει και να απογειώσει τις δυνατότητες σας. Κάντε και εσείς την έξυπνη κίνηση. Ελάτε στην ομάδα μας απελευθερώνοντας την σκέψη σας, ελάτε στην freespirits. Εδώ οι ιδέες σας γίνονται πράξη!

Οικονομία

Τα πακέτα φιλοξενίας μας είναι τα οικονομικότερα αλλά και τα πιό ευέλικτα στην αγορά. Χωρίς κρυφές χρεώσεις σας εγγυώμαστε άριστη ποιότητα υπηρεσιών.

Υποστήριξη

Είμαστε δίπλα σε κάθε βήμα σας για να εξασφαλίσουμε πως όλα δουλεύουν όπως πρέπει και χωρίς προβλήματα. Μοιραζόμαστε τη γνώση και ο στόχος είναι η επιτυχία σας! 

Εργαλεία

Σας παρέχουμε εργαλεία που επιταχύνουν την παραγωγικότητα και σας βοηθούν να αξιοποιήσετε το πακέτο σας στο έπακρο. Αποκτήστε τον έλεγχο και δημιουργήστε!  

Διαβάστηκε 832 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021 11:14
Albanidis Dim. Konstantinos

success Imagination is the beginning of creation smiley

www.freespirits.gr | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια