Κυριακή, 30 Ιανουαρίου 2022 23:22

VM-Eshop : Διαχείριση Κουπονιών

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Στο παρακάτω άρθρο θα δούμε πως μπορούμε να καταχωρήσουμε εκπτωτικά κουπόνια με συγκεκριμένα φίλτρα στo eshop μας με την χρήση του πάνελ διαχείρισης της Joomla σε συνδυασμό με το Virtuemart.

Βήμα 1ο

Συνδεόμαστε στην joomla απο τo πάνελ διαχείρισης με τα στοιχεία πρόσβασης μας και στο link που σας έχει δοθεί. Ή συνδεόμαστε στο eshop κανονικά και έπειτα απο το μενού χρήστη μεταβαίνουμε στην διαχείριση του.

update pricevm1

ή 

login freespirits

Βήμα 2ο

Αφού συνδεθούμε στο πάνελ διαχείρισης επιλέγουμε απο αριστερά στο τροποποιημένο φιλικό μενού την επιλογή "Διαχείριση Κουπονιών"

vm add a coupon1

 

Βήμα 3ο

Στην οθόνη που θα ανοίξει επιλέγουμε "Νέο" ώστε να καταχωρήσουμε το νέο κουπόνι μας

vm add a coupon2

 

Βήμα 4ο

vm add a coupon3

1. Κουπόνι : Στο πεδίο αυτό δίνουμε ένα επιθυμητό όνομα για το κουπόνι μας π.χ. BLACK FRIDAY -30%

2. Δημοσιευμένο : Επιλέγουμε αν θέλουμε το κουπόνι να εφαρμοστεί και να ισχύει άμεσα

3. Αξία : Καθορίζουμε το ποσό του κουπονιού αν αφορά αξία ή το ποσοστό του αν αφορά ποσοστό σύμφωνα με το (4) 

4. Ποσοστό ή σύνολο :  Επιλέγουμε αν αφορά ποσοστιαία έκπτωση ή αφαίρεση ποσού απο το σύνολο 

5. Τύπος κουπονιού (Μόνιμο κουπόνι ή Κουπόνι Δώρου) : Εδώ καθορίζουμε αν το κουπόνι θα είναι μόνιμο για κάθε αγορά ή απλά είναι ένα κουπόνι δώρου που μπορεί να χρησιμοποιηθεί μια και μόνο φορά απο τον χρήστη. 

6. Ελάχιστη συνολική αξία : Στο πεδίο αυτό καθορίζουμε το ποσό αριθμητικά που θα πρέπει να ξεπερνά η παραγγελία μας ώστε να είναι δυνατή η χρήση του κουπονιού

7. Maximum discount threshold : Προαιρετικά καθορίζουμε αν θέλουμε μια ελάχιστη έκπτωση που μπορεί να επιτραπεί στο καλάθι μας

8. Maximum allowable coupon usage per user : Προαιρετικά μπορούμε να καθορίσουμε τον μέγιστο αριθμό χρήσης του κουπονιού που είναι μόνιμο απο έναν χρήστη.

9. Allowed Shoppers : Προαιρετικά μπορούμε να επιτρέψουμε το κουπόνι σε συγκεκριμένες ομάδες πελατών

10. Exclude shoppers groups : Προαιρετικά μπορούμε να αποτρέψουμε την χρήση του κουπουνιού απο συγκεκριμένες ομάδες πελατών.

11. Allowed Products :  Προαιρετικά μπορούμε να επιτρέψουμε την χρήση του κουπονιού σε συγκεκριμένα προϊόντα

12. Allowed Product Categories : Προαιρετικά μπορούμε να επιτρέψουμε την χρήση του κουπονιού σε συγκεκριμένες κατηγορίες προϊόντων 

13. Ημερομηνία έναρξης κουπονιού : Μπορούμε να επιλέξουμε έναρξη περιόδου ισχύος

14. Ημερομηνία λήξης κουπονιού : Μπορούμε να επιλέξουμε λήξη περιόδου ισχύος

 

Η Freespirits είναι η έξυπνη επιλογή!

Είτε είστε developer, web designer, διαχειρίζεστε ένα eshop, γράφετε άρθρα ή απλά προβάλετε την επιχείρηση σας, η freespirits μπορεί να σας βοηθήσει και να απογειώσει τις δυνατότητες σας. Κάντε και εσείς την έξυπνη κίνηση. Ελάτε στην ομάδα μας απελευθερώνοντας την σκέψη σας, ελάτε στην freespirits. Εδώ οι ιδέες σας γίνονται πράξη!

Οικονομία

Τα πακέτα φιλοξενίας μας είναι τα οικονομικότερα αλλά και τα πιό ευέλικτα στην αγορά. Χωρίς κρυφές χρεώσεις σας εγγυώμαστε άριστη ποιότητα υπηρεσιών.

Υποστήριξη

Είμαστε δίπλα σε κάθε βήμα σας για να εξασφαλίσουμε πως όλα δουλεύουν όπως πρέπει και χωρίς προβλήματα. Μοιραζόμαστε τη γνώση και ο στόχος είναι η επιτυχία σας! 

Εργαλεία

Σας παρέχουμε εργαλεία που επιταχύνουν την παραγωγικότητα και σας βοηθούν να αξιοποιήσετε το πακέτο σας στο έπακρο. Αποκτήστε τον έλεγχο και δημιουργήστε!  

Διαβάστηκε 715 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2022 00:10
Albanidis Dim. Konstantinos

success Imagination is the beginning of creation smiley

www.freespirits.gr | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια