Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021 20:52

Προσθήκη αυτοματοποιημένη απάντηση σε email

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
facebook-administrator facebook-administrator

Αν θέλετε να λείψετε για διακοπές ή θέλετε για δικούς σας λόγους να θέσετε ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα ενημέρωσης των πελατών σας ακολουθήστε τα παρακάτω απλά βήματα μέσα απο το πάνελ διαχείρισης που σας προσφέρουμε ώστε να το εφαρμόσετε για ένα ή και περισσότερα email της επιλογής σας.

1ο Βήμα

Συνδεθείτε στο πάνελ διαχείρισης του πακέτου φιλοξενίας σας όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα

smtp autoreply 1

 

2ο Βήμα

Επιλέξτε απο αριστερά "Email Accounts" ή αν έχετε επιλέξει το πάνελ να είναι στα Ελληνικά επιλέξτε "Λογαριασμοί Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου"

smtp autoreply 2

 

3ο Βήμα

Επιλέξτε απο αριστερά "Autoresponder" ή αν έχετε επιλέξει το πάνελ να είναι στα Ελληνικά επιλέξτε "Αυτόματη αναμετάδοση"

smtp autoreply 3

 

4ο Βήμα

Επιλέξτε απο δεξιά κάνουμε κλικ στο κουμπί  "Add A New Autoresponder" ή αν έχετε επιλέξει το πάνελ να είναι στα Ελληνικά επιλέξτε "Προσθέστε έναν νέο αυτόματο αναμεταδότη"

smtp autoreply 4

 

5ο Βήμα

Καθορίστε τα στοιχεία του αυτόματου μηνύματος συμπληρώνοτας τα παρακάτω πεδία σύμφωνα με τις υποδείξεις

smtp autoreply 6

Πεδίο 1 : Email που συνδέεται με το domain του πακέτου μας

Πεδίο 2 : Το θέμα που θα έχει το αυτοματοποιημένο απαντητικό email

Πεδίο 3 : Γράφουμε το βασικό μήνυμα που θα περιέχεται στο αυτοματοποιημένο απαντητικό email

Πεδίο 4: Καθορίζουμε προαιρετικά την περίοδο (ημερομηνία / ώρα εκκίνησης και ημερομηνία / ώρα λήξης) που θέλουμε να ισχύει η αυτόματη απάντηση.  

Η Freespirits είναι η έξυπνη επιλογή!

Είτε είστε developer, web designer, διαχειρίζεστε ένα eshop, γράφετε άρθρα ή απλά προβάλετε την επιχείρηση σας, η freespirits μπορεί να σας βοηθήσει και να απογειώσει τις δυνατότητες σας. Κάντε και εσείς την έξυπνη κίνηση. Ελάτε στην ομάδα μας απελευθερώνοντας την σκέψη σας, ελάτε στην freespirits. Εδώ οι ιδέες σας γίνονται πράξη!

Οικονομία

Τα πακέτα φιλοξενίας μας είναι τα οικονομικότερα αλλά και τα πιό ευέλικτα στην αγορά. Χωρίς κρυφές χρεώσεις σας εγγυώμαστε άριστη ποιότητα υπηρεσιών.

Υποστήριξη

Είμαστε δίπλα σε κάθε βήμα σας για να εξασφαλίσουμε πως όλα δουλεύουν όπως πρέπει και χωρίς προβλήματα. Μοιραζόμαστε τη γνώση και ο στόχος είναι η επιτυχία σας! 

Εργαλεία

Σας παρέχουμε εργαλεία που επιταχύνουν την παραγωγικότητα και σας βοηθούν να αξιοποιήσετε το πακέτο σας στο έπακρο. Αποκτήστε τον έλεγχο και δημιουργήστε!  

Διαβάστηκε 1467 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021 21:37
Albanidis Dim. Konstantinos

success Imagination is the beginning of creation smiley

www.freespirits.gr | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια